Εκκενώσεις Βόθρων Μελίσσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μελίσσια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει  εγγυημένα και αποτελεσματικά μεταφορά οικιακών και αστικών λυμάτων που αποτελούν εστίες μόλυνσης. Η μεταφορά τους γίνεται σε χώρους εγκεκριμένους στους οποίους επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Μελίσσια

Στις περιοχές όπου υπάρχουν βόθροι είναι αναγκαίος ο σωστός καθαρισμός του. Για αυτό και εμείς διαθέτουμε ολοκληρωμένα προγράμματα διαχείρισης λυμάτων αλλά και υδάτων. Η προσπάθεια μας να σας εξυπηρετήσουμε είναι μια συνεχόμενη διαδικασία . Εξοπλίζουμε  τον στόλο μας με σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα καθώς και το προσωπικό μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται όλες οι ενέργειες σωστά. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεση σας όλο το 24ώρο  και βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή στο χώρο σας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Τα βυτιοφόρα οχήματα της εταιρίας μας που διαθέτουν αντιρρυπαντικές τεχνολογίες ,αναλαμβάνουν να εκκενώσουν το βόθρο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης λυμάτων, είμαστε η καταλληλότερη εταιρία για την παροχή υπηρεσιών εκκένωσης βόθρων Είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη δραστηριότητα των βενζινάδικων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει ως αποτέλεσμα της συσσώρευση λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων. 

Κατά την αρχαιότητα τα Μελίσσια ήταν αγροτική περιοχή που υπαγόταν στα διοικητικά όρια του αρχαίου Δήμου Αθμόνων. Οι εκτάσεις της περιοχής χρησιμοποιούντο για καλλιέργεια, κτηνοτροφία, αλλά και από μελισσοκόμους. Κατά τα ρωμαϊκά και βυζαντινά χρόνια η περιοχή ανήκε στην Ιερά Μονή Πεντέλης. Κατα την τουρκοκρατία χρησίμευε ως κρυψώνα με τις σπηλιές της στους πρόποδες του πεντελικού, για τους κατοίκους του Αμαρουσίου. 

Εκκενώσεις Βόθρων Μελίσσια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.