Εκκενώσεις Βόθρων Μενίδι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μενίδι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Οι τεχνικοί μας παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε θέματα άντλησης λυμάτων και λάσπης Ερχόμαστε στην επιχείρηση σας και αντλούμε λύματα και απόβλητα από καύσιμα, λάδια ,γυαλίστικες ουσίες  δίχως να προκαλούνται φθορές η ακαθαρσίες αφού η εργασία μας είναι καθαρή

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Μενίδι

Είμαστε μια εταιρία που δραστηριοποιείται στις εκκενώσεις βόθρων και τη διαχείριση των λυμάτων με γνώμονα την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό. Έχουμε καταφέρει να σημειώνουμε αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας για αυτό και το πελατολόγιο μας μεγαλώνει συνεχώς.  Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας στο οποίο επενδύουμε σαν εταιρία διαρκώς. Έτσι εξυπηρετούμε τον πελάτη όσο το δυνατόν καλύτερα  και ο υπερσύγχρονος στόλος βυτιοφόρων οχημάτων που διαθέτουμε ,επεμβαίνουν ανα πάσα στιγμή.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας διαθέτει την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία ώστε να αδειάσει το βόθρο σας άμεσα και οικονομικά. Για εμάς ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος και θέλουμε να αισθάνεται πλήρη ικανοποίηση στο τέλος των εργασιών. Έχουμε στο στόλο μας σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας και αντλίες με μεγάλη απορροφητική δύναμη. Καθαρίζουν το βόθρο σας από υγρά και στερεά μπάζα μέσα σε λίγη ώρα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη δραστηριότητα των βενζινάδικων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει ως αποτέλεσμα της συσσώρευση λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων. 

Το Μενίδι ήταν ένας από τους αρχαίους δήμους της Αθήνας, υπό την ονομασία Αχαρναί, που ανήκε στην Οινηίδα φυλή. Οι κάτοικοι του ήταν καρβουνιάρηδες και μάλιστα αυτό ήταν το θέμα στην κωμωδία του Αριστοφάνη Αχαρνείς. Σήμερα αποτελούν περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας, βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Στις Αχαρνές βρίσκεται θολωτός μυκηναϊκός τάφος του 13ου π.Χ. αιώνα, εύρημα σπάνιο για την Αττική.

Εκκενώσεις Βόθρων Μενίδι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.