Εκκενώσεις Βόθρων Μοναστηράκι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μοναστηράκι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα αστικά και οικιακά λύματα παράγονται κατά την δραστηριότητα του ανθρώπου σε διάφορους τομείς. Μερικές φορές ενδέχεται να περιλαμβάνουν τοξικές  ή ραδιενεργές ουσίες που απαγορεύεται να απορρίπτονται στον περιβάλλοντα χώρο δίχως πρώτα να επεξεργαστούν. Γίνεται κατανοητό πως η συσσώρευση τους εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Η εταιρία μας ,έχοντας στην κατοχή της σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα αναλαμβάνει τη συλλογή και τη μεταφορά τους.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Μοναστηράκι

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Μοναστηράκι σε όλη την Αττική. Εδώ και 70 χρόνια ,παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων στοχεύοντας στην ικανοποίησης του πελάτη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εκκένωση βόθρου είναι μια δύσκολη διαδικασία και πολλές φορές μπορεί να προβεί ιδιαίτερα απαιτητική. Η πεπειραμένη ομάδα των τεχνικών μας  είναι κατάλληλα εκπαιδευμένη ώστε να εκκενώνει κάθε βόθρο με αποτελεσματικότητα. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η χρήση  ισχυρών αντλιών αναρρόφησης ,οι οποίες φθάνουν σε μεγάλα βάθη. Έτσι σας παραδίδουμε μέσα σε λίγη ώρα ένα πεντακάθαρο βόθρο έτοιμο για χρήση.

Λάσπη Βενζινάδικων

Κύριο μέλημα της εταιρίας μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασισμένες στην εχεμύθεια. Δεν είναι τυχαίο που όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες υγρών πρατηρίων καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων απευθύνονται σε εμάς. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό τέτοιων χώρων από βρωμιές, λάσπης και συσσωρευμένα κατάλοιπα λιπαντικών και γυαλιστικών ουσιών γρήγορα και οικονομικά.

Το Μοναστηράκι είναι κεντρική συνοικία της Αθήνας γύρω από την Πλατεία Μοναστηρακίου, η οποία εκτείνεται στη νότια πλευρά της οδού Ερμού. Η ονομασία της προέρχεται από την παλιά εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αθήνας, που βρίσκεται χτισμένη επί της πλατείας. Στην Πλατεία Μοναστηρακίου δεσπόζει επίσης το παλιό Τζαμί Τζισταράκη που έχει κατασκευαστεί το 1759 και το οποίο σήμερα στεγάζει παράρτημα του Μουσείου Λαϊκής Τέχνης.

Εκκενώσεις Βόθρων Μοναστηράκι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.