Εκκενώσεις Βόθρων Μοσχάτο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μοσχάτο σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η επιχείρηση μας κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού σε εργασίες που αφορούν την μεταφορά λυμάτων. Όπου υπάρχουν λύματα απειλείται άμεσα η δημόσια υγεία καθώς περιέχουν μεγάλο μικροβιακό φορτίου. Διαθέτουμε βυτία αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, εγκεκριμένα από την κρατική νομοθεσία ,με τα οποία πραγματοποιούμε μεταφορές λυμάτων στο Μοσχάτο σε χώρους όπου επεξεργάζονται.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Μοσχάτο

Η επιτυχημένη παρουσία μας τα τελευταία χρονιά μας κάνει μια από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και διαχείρισης λυμάτων. Έχοντας ως κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η εταιρία μας αναβαθμίζει τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται ώστε να σας προσφέρεται μια ασύγκριτη εμπειρία. Παράλληλα εξοπλίζουμε του τεχνικούς μας  με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας ώστε εργασίες να γίνονται γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα. Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι το κόστος θα είναι υψηλό καθώς εναρμονιζόμαστε απόλυτα με τα οικονομικά δεδομένα των εποχών.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η επιχείρηση μας εξυπηρετεί εταιρίες και  πελάτες υψηλών απαιτήσεων διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων τους. Αναλαμβάνουμε την εκκένωση βόθρων με σκοπό την επαναφορά της ομαλής λειτουργία του. Η καταρτισμένη ομάδα μας απομακρύνει υγρά και στερεά απόβλητα ακόμα και σε μεγάλα βάθη παραδίδοντας σας ένα πεντακάθαρο βόθρο .

Λάσπη Βενζινάδικων

Όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες βενζινάδικων και πλυντηρίων αυτοκινήτων επιλέγουν τις υψηλής ποιότητας εργασίες καθαρισμού που προσφέρουμε. Οι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την άντληση και τον καθαρισμό λάσπης και λιπαντικών. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις αφήνοντας το χώρο καθαρό.

Το Μοσχάτο είναι νότιο προάστιο της Αθήνας. Οριοθετείται δυτικά από τον Κηφισό και ανατολικά από την τεχνητή κοίτη του Ιλισσού, ενώ νοτίως βρέχεται από τον Φαληρικό όρμο. Το βόρειο τμήμα του διασχίζουν οι γραμμές του Ηλεκτρικού και η οδός Πειραιώς. Οι κάτοικοι του Μοσχάτου το 1940 αριθμούσαν μόλις τους 12.903, ενώ κατά την απογραφή του 2001 ανέρχονταν στους 23.513. Το 2011 με το Πρόγραμμα Καλλικράτης, ο Δήμος Μοσχάτου συγχωνεύτηκε με τον Ταύρο για να δημιουργηθεί ο  Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Εκκενώσεις Βόθρων Μοσχάτο

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.