Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Μάκρη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νέα Μάκρη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

H συσσώρευση αστικών και οικιακών λυμάτων συνεπάγεται την συγκέντρωση υψηλού μικροβιακού. Απευθυνθείτε στην εταιρία μας και θα φροντίσουμε τη συλλογή και την ασφαλή μεταφορά τους σε χώρους όπου και επεξεργάζονται.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Μάκρη

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Νέα Μάκρη σε όλη την Αττική. Εδώ και 70 χρόνια ,παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων στοχεύοντας στην ικανοποίησης του πελάτη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας είναι η πλέον κατάλληλη για να αδειάσει το βόθρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε στο χώρο των εκκενώσεων εδώ και 70 χρόνια και γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε βόθρο με τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων εξαιτίας της δραστηριότητας τους παράγουν λυματολάσπη. Επιπλέον υπολείμματα λαδιών και γυαλιστικών αλλά και καυσίμων τα οποία είναι ιδιαιτέρως εύφλεκτα. Οι τεχνικοί μας είναι ειδικοί στην άντληση και σας εγγυώνται πως θα αφήσουν το χώρο σας πεντακάθαρο.

Η Νέα Μάκρη συνορεύει βόρεια με τον Μαραθώνα, νότια με τη Ραφήνα, δυτικά με τον ορεινό όγκο του Πεντελικού και τον Διόνυσο. Το κέντρο της πόλης απέχει από την Αθήνα 32 χλμ. μέσω των Λεωφόρων Μεσογείων και Μαραθώνος. Από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» απέχει 12 χλμ. μέσω της Λεωφόρου Μαραθώνος και Αττικής Οδού. 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Μάκρη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.