Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέφλεια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Το προσωπικό μας αναλαμβάνει να πραγματοποίηση μεταφορά λυμάτων αστικών και οικιακών. Τα λύματα αποτελούν εστία συγκέντρωσης υψηλού μικροβιακού φορτίου και επομένως απειλούν άμεσα την υγεία του άνθρωπου. Κρίνεται απαραίτητη η άντληση τους επομένως από εξειδικευμένο συνεργείο. Παρέχουμε υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων σε χώρους επεξεργασίας τους με απόλυτη ασφάλεια.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια σε όλη την Αττική. Εδώ και 70 χρόνια ,παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων στοχεύοντας στην ικανοποίησης του πελάτη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι εργασίες εκκένωσης βόθρων αποτελούν για εμάς καθημερινότητα. Εξυπηρετούμε ποίκιλλες επιχειρήσεις και οικίες που διαθέτουν βόθρο αναλαμβάνοντας το άδειασμα τους.  Με τη βοήθεια βυτίων τελευταίας τεχνολογίας και ισχυρών αντλιών μεγάλης απορροφητική ικανότητας αδειάζουμε κάθε βόθρο. Το έμπειρο προσωπικό μας διαχειρίζεται άψογα κάθε βόθρο ,οποιασδήποτε μορφολογίας όσο βαθύς και αν είναι.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη δραστηριότητα των βενζινάδικων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει ως αποτέλεσμα της συσσώρευση λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων. 

Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι έδρα του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος, ο οποίος εντάσσεται στην περιφέρεια του Κεντρικού Τομέα της Αθήνας στην Αττική. Το προηγούμενο όνομα της περιοχής ήταν Ποδονίφτης, από το ομώνυμο ρέμα που τη διαρρέει. Το 1924 η Επιτροπή Αποκαταστάσεως Προσφύγων ξεκίνησε την οικοδόμηση του προσφυγικού συνοικισμού, προκειμένου να δώσει στέγη σε πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Τον Ιούλιο του 1927 εγκαταστάθηκαν οι πρώτοι πρόσφυγες από τα προσφυγικά των Αμπελοκήπων, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που κατέστρεψε τις παράγκες όπου έμεναν. Τους παραχωρήθηκαν καινούργια διαμερίσματα στον συνοικισμό που οικοδομήθηκε εδώ. Το χτίσιμο ξεκίνησε το 1923 βάσει σχεδίου αγγλικής κωμόπολης και ολοκληρώθηκε σε τρία χρόνια. 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.