Εκκενώσεις Βόθρων Νέος Βουτζάς

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νέος Βουτζάς σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Νέος Βουτζάς. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νέος Βουτζάς

 Παρέχουμε υπηρεσίες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε σε αυτό το χώρο εδώ και μια δεκαετία συνεχίζοντας ακάθεκτοι την επιτυχημένη πορεία από την πρώτη ημέρα που λειτουργήσαμε. Η υπευθυνότητα, ο επαγγελματισμός και η αποτελεσματικότητα στη εργασίες μας είναι για εμάς να συνεχίσουμε. Στοχεύουμε στην μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες μας  για να μένουν ικανοποιημένοι.

Εκκενώσεις Βόθρων

Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας εκκενώσεις βόθρων Νέος Βουτζάς με εφόδιο την πολυετή πείρα που διαθέτουν πραγματοποιούν εργασίες εκκένωσης βόθρων. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες άντλησης λυματολάσπης και καθαρισμού του χώρου σε πρατήρια υγρών καυσίμων καθώς και σε πλυντήρια αυτοκινήτων.

Ο Νέος Βουτζάς βρίσκεται βορειοανατολικά από την Αθήνα. Απλώνεται σε μία έκταση 2000 στρεμμάτων, ένα μέρος από την οποία ανήκει διοικητικά στην Ραφήνα και το υπόλοιπο στη Νέα Μάκρη. Εχει υψόμετρο 119 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. H έκταση αυτή, η οποία άνηκε στην μονή Νταού Πεντέλης αγοράστηκε το 1952 από τον οικοδομικό συνεταιρισμό του Νέου Βουτζά. Ο σημερινός οικισμός, συνεχίζοντας την πορεία της αίγλης του παλαιού οικισμού, αποτελεί μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, με καλαίσθητες κατοικίες και προσεγμένους κοινοχρηστους χώρους. Στον οικισμό υπάρχει η εκκλησία του Αη Γιάννη που εορτάζει στις 29 Αυγούστου και στην οποία βρίσκεται παλιά εικόνα από το ναό του Αγίου Ιωάννη στα Βουτζάτης Σμύρνης.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέος Βουτζάς

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.