Εκκενώσεις Βόθρων Νέος Κόσμος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νέος Κόσμος σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Νέος Κόσμος. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νέος Κόσμος

Παρέχουμε υπηρεσίες σε όλη την Αττική. Με παρουσία στο χώρο εδώ και εβδομήντα χρόνια το όνομα της εταιρίας μας είναι συνυφασμένο με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα. Δραστηριοποιούμαστε με μεγάλη επιτυχία στην εκκένωση βόθρων και σε θέματα διαχείρισης λυμάτων και υδάτων εξυπηρετώντας οικίες επιχειρήσεις, σκάφη, εργοστάσια, νοσοκομεία κ.α. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η έμπειρη ομάδα των τεχνικών  της εταιρείας μας αναλαμβάνει να αδειάσει το βόθρο σας σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα τελευταίας τεχνολογία αντιρρυπαντικά βυτιοφόρα οχήματα μας διαθέτουν αντλίες υψηλής απορροφητικότητας. Με τις αντλίες μπορούμε και αντλούμε υγρά και στερεά απόβλητα μέσα σε λίγη ώρα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι τεχνικοί της επιχείρησης μας διαθέτουν άριστη τεχνογνωσία σε εργασίες άντλησης αποβλήτων από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Ο Νέος Κόσμος είναι συνοικία της Αθήνας που ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων. Συνορεύει ανατολικά με τη Δάφνη, δυτικά με την Καλλιθέα , βόρεια με το Παγκράτι και νότια με τη Νέα Σμύρνη. Στην αρχαιότητα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου στεγαζόταν ένα από τα τρία σημαντικότερα γυμνάσια της Αθήνας, το Κυνόσαργες. Η περιοχή πίσω από την εκκλησία του Αγίου Σώστη ονομαζόταν Ανάλατος και είναι γνωστή για την ιστορική Μάχη του Ανάλατου που διεξάχθηκε το 1827.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέος Κόσμος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.