Εκκενώσεις Βόθρων Νέο Φάληρο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νέο Φάληρο σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Νέο Φάληρο. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νέο Φάληρο

 Παρέχουμε υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Νέο Φάληρο σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε ένα μεγάλος εύρος υπηρεσιών διαχείρισης λυμάτων υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Έτσι δεν είναι τυχαίο που ο αριθμός των πελατών μας αυξάνεται διαρκώς. Λειτουργούμε με γνώμονα την ευθύνη και την ειλικρίνεια απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Αυτός είναι ο λόγος που  έχουμε σημειώσει κατακόρυφη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό το οποίο αναλαμβάνει το άδειασμα του βόθρου σας. Λόγω της πολυετούς παρουσίας μας στο χώρο αυτό, σας εγγυούμαστε πως  η τεχνογνωσία των συνεργείων μας θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Λάσπη Βενζινάδικων

 Παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες άντλησης λάσπης από βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Οι εργασίες γίνονται με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης.Τα υπολείμματα  εγκυμονούν κίνδυνο πυρκαγιάς καθώς είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα και επιβάλλεται να απομακρύνονται

Το Νέο Φάληρο είναι συνοικία του Πειραιά στην αρχή της περιοχής του Φαληρικού όρμου. Υπάρχουν πηγές οι οποίες τεκμηριώνουν την ύπαρξη αρχαίας συνοικίας με το όνομα Εχελίδες. Τα όριά της ξεκινούν από τον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας και τελειώνουν στον Κηφισό ποταμό. Συνορεύει ανατολικά με το δήμο Μοσχάτου, βόρεια με τον δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ενώ προς δυσμάς αποτελεί συνέχεια του Πειραιά.Η συνοικία του Νέου Φαλήρου άρχισε να δημιουργείται κατά τη δεκαετία του 1850-1860. Πρώτος οικιστής του Νέου Φαλήρου φέρεται να ήταν ο Γιαννόπουλος.Η οικία του βρισκόταν στο οικόπεδο όπου μετέπειτα οικοδομήθηκε το Ξενοδοχείο «Ακταίον» και σήμερα υφίσταται συγκρότημα πολυκατοικιών και το νοσοκομείο Metropolitan. 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέο Φάληρο

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.