Εκκενώσεις Βόθρων Νέο Ψυχικό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νέο Ψυχικό σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Νέο Ψυχικό. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νέο Ψυχικό

 Παρέχουμε υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Νέο Ψυχικό σε όλη την Αθήνα και τα περίχωρα της. Η 70 ετών εμπειρία και η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστούν μια από τις πρωτοπόρους εταιρίες. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εκκενώσεων βόθρων αλλά και στην άντληση και μεταφορών λυμάτων. Έχοντας σαν  στόχο την ικανοποίηση του πελάτη οι εργασίες μας γίνονται με γνώμονα την ευθύνη, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και σύγχρονες αντλίες αναρρόφησης ώστε να πραγματοποιείται οργανωμένα το άδειασμα του βόθρου σας. Το έμπειρο προσωπικό μας  θα απαλλάξει το βόθρο σας από υγρά και στερεά υπολείμματα

Λάσπη Βενζινάδικων

Η έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα των πρατηρίων υγρών καυσίμων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει σαν αποτέλεσμα την παραγωγή λάσπης που περιλαμβάνει υπολείμματα γυαλιστικών ουσιών, καύσιμα, λάδια κ.α. 

To Νέο Ψυχικό είναι συνοικισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 10.901 άτομα και η έκτασή του ανέρχεται σε 1 χμ2. Πρόκειται για μια μικρή συνοικία που αναπτύχθηκε πέριξ της τότε μικρής εκκλησίας της Αγίας Σοφίας. Αρχικά δημιουργήθηκε ως προέκταση του Χαλανδρίου, αν και πριν την δημιουργία ανεξάρτητης κοινότητας, ανήκε διοικητικά στον δήμο Χαλανδρίου. Οι πρώτες κατοικίες οικοδομούνται από Αθηναίους που μετακινούνται προς τα ανατολικά του κέντρου των Αθηνών. Έπειτα από το πληθυσμιακό κύμα που δέχεται η Αθήνα κατά τη μικρασιατική καταστροφή το 1923, ενώ το 1946 μετονομάζεται ως αυτόνομη Κοινότητα Νέου Ψυχικού.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέο Ψυχικό

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.