Εκκενώσεις Βόθρων Νίκαια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Νίκαια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Νίκαια. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Νίκαια

Εδώ και εβδομήντα χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη επαγγελματική μας πορεία πάνω στη διαχείριση λυμάτων και υδάτων. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα περιστατικά. Ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε αλλά καταβάλουμε συνεχή προσπάθεια να παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές. Διαθέτοντας σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και δυνατές αντλίες απορρόφησης αναλαμβάνουμε εκκενώσεις βόθρων, άντληση και μεταφορά υδάτων και λυμάτων.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε το βόθρο σας. Με τη βοήθεια αντλιών μεγάλης απορροφητικής δύναμης απομακρύνονται υγρά και στερεά απόβλητα καθαρίζοντας τον βόθρο όσος βαθύς και αν είναι 

Λάσπη Βενζινάδικων

Η δραστηριότητα των πρατηρίων υγρών καυσίμων και πλυντηρίων αυτοκινήτων έχουν σαν αποτέλεσμα τη συσσώρευση λαδιών, υπολειμμάτων καύσιμων, γυαλιστικών κ.α. Είναι αναγκαία η απομάκρυνση τους καθώς ενδέχεται ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

 Η Νίκαια, γνωστή ως Νέα Κοκκινιά που είναι η πρώην ονομασία της ή απλά Κοκκινιά, είναι περιοχή των Αθηνών και αποτελεί δημοτική ενότητα και έδρα του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών. Βρίσκεται περίπου 4 χλμ βορειοδυτικά του Πειραιά και 8 χλμ δυτικά του κέντρου της Αθήνας και συνορεύει βόρεια και βορειοανατολικά με τον Κορυδαλλό, νοτιοανατολικά και ανατολικά με τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, νότια με την Παλαιά Κοκκινιά, δυτικά και βορειοδυτικά με το Κερατσίνι και νοτιοδυτικά με τα Ταμπούρια.  Έχει άριστη ρυμοτομία και στις κύριες οδούς συμπεριλαμβάνονται οι λεωφόροι Γρηγορίου Λαμπράκη και Πέτρου Ράλλη που συνδέονται μεταξύ τους και η λεωφόρος Θηβών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νίκαια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.