Εκκενώσεις Βόθρων Ντράφι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ντράφι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Ντράφι. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ντράφι

 Η εταιρία μας κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των εκκενώσεων και της διαχείρισης λυμάτων αφού όλο και περισσότεροι μας εμπιστεύονται. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αξιολογεί το πρόβλημα σας σε βάθος ώστε να σας παρέχει τη βέλτιστη λύση. Καλύπτουμε κάθε είδους χώρο εσωτερικού ή εξωτερικό σε οικιακό ή επαγγελματικού επίπεδο αντιμετωπίζοντας επιτυχώς κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε με μεγάλη επιτυχία να εκκενώσουμε το βόθρο σας και να αποκαταστήσουμε τη λειτουργικότητα τους άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε βυτία διαφόρων μεγεθών ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες κάθε βόθρου όσο βαθύς και αν είναι

Λάσπη Βενζινάδικων

Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες άντλησης λυμάτων από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Με τον καιρό παρατηρείται συσσώρευση  λαδιών και γυαλιστικών ουσιών άκρως επικίνδυνη καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να ξεσπάσει πυρκαγιά. 

Το Ντράφι είναι συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και του νυν Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Κτίστηκε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του Συνεταιρισμού Γεωργικών Υπαλλήλων “Ο ΠΑΝ”. Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως. Επιπλέον, υπάρχει περίπτερο για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών. Σήμερα χαρακτηρίζεται “η Εκάλη των Μεσογείων”, καθώς οικοδομούνται στην περιοχή κυρίως πολυτελείς μονοκατοικίες και επαύλεις, χωρίς όμως την κάλυψη στοιχειωδών αναγκών, όπως η αποχέτευση.

Εκκενώσεις Βόθρων Ντράφι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.