Εκκενώσεις Βόθρων Πεύκη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πεύκη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Σας διαβεβαιώνουμε πως μπορείτε να εμπιστευθεί την εταιρία εκκενώσεις βόθρων Πεύκη για την διεκπεραίωση εργασιών μεταφοράς λυμάτων αστικών οικιακών ή βιομηχανικών. Τέτοιες εργασίες είναι αρκετά απαιτητικές και πρέπει να γίνονται από εμπειρογνώμονες ώστε να μην προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Τα βυτιοφόρα οχήματα μας είναι πιστοποιημένα για να συλλέξουν και να μεταφέρουν λύματα σε ασφαλείς χώρους επεξεργασίας τους.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πεύκη

Έχοντας για εφόδια την εμπειρία και την τεχνογνωσία έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Για αυτό τον λόγο και το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς με γρήγορους ρυθμούς. Η βάση της εταιρίας είναι οι άνθρωποι της οι οποίο διακρίνονται για το  μεράκι και τον επαγγελματισμό τους. Τα συνεργεία μας μπορούν να  φέρνουν εις πέρας κάθε αποστολή που θα τους ανατεθεί όσο απαιτητική και αν είναι.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε το βόθρο σας. Κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης μαζί σας , ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας με το βυτιοφόρο όχημα μας. Έτσι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σας παραδίδουμε το βόθρο καθαρό απαλλαγμένο από υγρά και στερεά λύματα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Στα πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και στα πλυντήρια αυτοκινήτων παρατηρείται συσσώρευση λιπαντικών ουσιών, και άλλων κατάλοιπων. Όλα αυτά τα υλικά  πρέπει να απομακρύνονται καθώς είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα. Οι άνθρωποι μας αναλαμβάνουμε με ειδικές αντλίες απορρόφησης να τα αντλήσουν και να τα μεταφέρουν με ασφάλεια.

Η Πεύκη είναι περιοχή του Βόρειου Τομέα Αθηνών. Είναι η μία από τις δύο δημοτικές ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης του Βορείου τομέα Αθηνών. Προηγουμένως ανεξάρτητος δήμος, συνενώθηκε με αυτόν της Λυκόβρυσης κατ´εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης. Ήταν ένας από τους μικρότερους σε έκταση δήμους της Αττικής, ενώ παλαιότερα ήταν συνοικισμός του δήμου Αμαρουσίου με την ονομασία Μαγκουφάνα. Χωρίζεται στο νότιο (Κάτω Πεύκη) και στο βόρειο τμήμα (Άνω Πεύκη). Στα όρια του δήμου είναι εγκατεστημένο και το πρότυπο «Ηλιακό Χωριό.  Παρά τη μικρή του έκταση διαθέτει μεγάλα άλση και πολλούς χώρους πρασίνου, ενώ έχει καθαρά οικιστικό χαρακτήρα. 

Εκκενώσεις Βόθρων Πεύκη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.