Εκκενώσεις Βόθρων Παγκράτι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Παγκράτι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Παγκράτι. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Παγκράτι

Είμαστε σήμερα από τις κυρίαρχες εταιρίες του κλάδου καθώς καλύπτουμε γρήγορα και αποτελεσματικά όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και διαχείρισης λυμάτων εδώ και εβδομήντα χρόνια προσφέροντας εξελιγμένες εφαρμογές. Το ανθρώπινο δυναμικό μας ειδικεύεται σε αυτό τον τομέα και γνωρίζει άριστα πως πρέπει να αντιμετωπιστεί κάθε εργασία που σχετίζεται με την καθαριότητα του βόθρου.

Εκκενώσεις Βόθρων

Βρισκόμαστε όλο το 24ώρο διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουμε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό. Με άψογο επαγγελματισμό οι τεχνικοί μας τον αδειάζουν με ασφάλεια καθιστώντας το αποχετευτικό δίκτυο λειτουργικό ξανά.

Λάσπη Βενζινάδικων

 Η συλλογή και η μεταφορά λυματολάσπης από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων γίνονται από με τη βοήθεια  πανίσχυρων αντλιών αναρρόφησης . Eξυπηρετούμε όλη την Αττική και τα περίχωρα της όλο το 24ώρο σε ασυναγώνιστες τιμές. 

 Το Παγκράτι είναι συνοικία του ανατολικού τμήματος του Δήμου Αθηναίων. Εκτείνεται ανατολικά της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σε μικρή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ανήκει διοικητικά στο 2ο Δημοτικό διαμέρισμα (με ένα μικρό του τμήμα να ανήκει στο 1ο), γειτνιάζοντας με το Κολωνάκι, την Καισαριανή, το Βύρωνα, τον Υμηττό και το Νέο Κόσμο. Ο πυρήνας της συνοικίας αναπτύχθηκε στα ανατολικά και νοτιοανατολικά του ποταμού Ιλισσού. Πριν αναπτυχθεί η συνοικία, η περιοχή ονομαζόταν (το) Παγκράτι ή (η) Παγκράτη. Ανάμεσα στην τότε Αθήνα και το Παγκράτι μεσολαβούσαν «το Ζάππειο, ο Βασιλικός – Εθνικός Κήπος και τα στρατόπεδα κατά μήκος του Ιλισσού». Αξιοθέατο στα όρια του Παγκρατίου είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στην ευρύτερη περιοχή της συνοικίας βρίσκονται η Εθνική Πινακοθήκη, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και το Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται το Ωδείο Αθηνών, το Βυζαντινό Μουσείο, η Λέσχη Αξιωματικών και το Πολεμικό μουσείο.

Εκκενώσεις Βόθρων Παγκράτι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.