Εκκενώσεις Βόθρων Παιανία

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Παιανία σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Παιανία. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Παιανία

Βρισκόμαστε στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και τη διαχείρισης λυμάτων για πάνω από δέκα χρόνια λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια. Οι άνθρωποι μας αναλαμβάνουν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε αυτό τον κλάδο με μοναδικό γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και πανίσχυρων αντλιών που καθιστούν τις εργασίες μας που σχετίζονται με τον βόθρο σας αποδοτικότερες.

Εκκενώσεις Βόθρων

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και δέκα χρόνια στον χώρο των εκκενώσεων βόθρων σημειώνοντας κατακόρυφη ανάπτυξη αφού. Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα τα οποία διαθέτουν ισχυρές αντλίες απορρόφησης ώστε να απομακρύνονται υγρά και στερεά κατάλοιπα. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Αναλαμβάνουμε την άντληση και τον καθαρισμό λάσπης λιπαντικών και γυαλιστικών ουσιών και άλλων καταλοίπων από πρατήρια υγρών καυσίμων. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις αφήνοντας το χώρο καθαρό δίχως ίχνος λαδιού η βρωμιάς.

Η Παιανία  είναι προάστιο και πόλη της Ανατολικής Αττικής στην κοιλάδα των Μεσογείων. Εντοπίζεται στις ανατολικές παρυφές του Υμηττού, σε υψόμετρο 200 μ. ανατολικά των Αθηνών και  νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Κατέχει μεγάλη αγροτική έκταση λόγω παλαιοτέρων απαλλοτριώσεων των γειτονικών αγροκτημάτων Καρελά, Βραώνος, Παλλήνης, Βακαλόπουλου κ.ά. Είναι τόπος καταγωγής του Δημοσθένη, του Ρίνωνα (πολιτικού και στρατηγού), του Καλλικράτη, του Φίλωνα και λοιπών επιφανών αττικών κατοίκων. Η πόλη των 42.762 στρεμμάτων εκτείνεται μέχρι και τις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Αεροδρομίου “Ελ. Βενιζέλος”. Εντός των διοικητικών της ορίων διέρχεται και η Αττική Οδός. Οι κάτοικοι μετά τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή αναμενόταν να φτάνουν περί τις 18.000.

Εκκενώσεις Βόθρων Παιανία

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.