Εκκενώσεις Βόθρων Παλαιό Φάληρο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Παλαιό Φάληρο σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά αστικών και βιομηχανικών λυμάτων είναι ένας από τους βασικούς τομείς στους οποίους η εταιρείας μας έχει δώσει έμφαση εκτός από τις εκκενώσεις βόθρων Παλαιό Φάληρο. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες βιομηχανίες μας έχουν εμπιστευτεί και έχουν συνεργαστεί μαζί μας. Το μέρος της τιμής αλλά και της συνέπειας μας είναι ο βασικότερος λόγος των συνεχών συνεργασιών.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Παλαιό Φάληρο

Έχοντας σαν γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε αλματώδη ανάπτυξη. Τα στελέχη της εταιρίας μας διαθέτουν  την πολυετή πείρα  την εξειδίκευση.Έτσι  είναι σε θέση να σας προσφέρουν εργασίες υψηλών προδιαγραφών στις εκκενώσεις βόθρων και στη διαχείριση λυμάτων γρήγορα και αποτελεσματικά. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Τα εφόδια μας είναι ο καινοτόμος εξοπλισμό και άριστη τεχνογνωσία που κατέχουμε πάνω στον κλάδο. Με  αυτά τα στοιχεία ,καταφέρνουμε να αδειάσουμε κάθε βόθρο από υγρά και στερεά λύματα άμεσα και με ασφάλεια.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η επαγγελματική δραστηριότητα των πρατηρίων υγρών καυσίμων και των πλυντηρίων αυτοκινήτων έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία λυματολάσπης. Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της άντλησης λυμάτων σε τέτοιους χώρους και αναλαμβάνει την αποτελεσματική απομάκρυνση τους.

Το Παλαιό Φάληρο είναι παραλιακή συνοικία του Νοτίου Τομέα Αθηνών, νοτιοδυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η έκτασή του είναι 4,6 τετραγωνικά χιλιόμετρα, ενώ το μήκος της παραλίας του στο Σαρωνικό είναι περίπου 4 χλμ. Απέχει περίπου 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας , 13 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Πειραιά  και περίπου 40 χιλιόμετρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στη νότια πλευρά του νομού Αττικής και συνορεύει με τους δήμους Καλλιθέας  Νέας Σμύρνης  Αγίου Δημητρίου και Αλίμου . Η παραλία του Παλαιού Φαλήρου έχει κατά κύριο λόγο νοτιοδυτικό προσανατολισμό

Εκκενώσεις Βόθρων Παλαιό Φάληρο

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.