Εκκενώσεις Βόθρων Παπάγου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Παπάγου σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

 Αναλαμβάνουμε εγγυημένα και αποτελεσματικά μεταφορά οικιακών και αστικών λυμάτων. Τα λύματα που  αποτελούν εστίες μόλυνσης (κόπρανα, υπολείμματα τροφών, απορρυπαντικά κ.α.) μεταφέρονται σε χώρους εγκεκριμένους στους οποίους επεξεργάζονται βιολογικά. Εμπιστευθεί το πεπειραμένο προσωπικό μας καθώς διαθέτουν άριστη γνώση του αντικειμένου πάνω στο οποίο εργάζεται.  

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Παπάγου

 Αναλαμβάνουμε εδώ και δέκα χρόνια εκκενώσεις βόθρων, άντληση και μεταφορά λυμάτων με μοναδικό γνώμονα την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό απέναντι σας. Θεωρούμε πως η πρόληψη και η προστασία σας αποτελεί καθήκον για εμάς για αυτό και μας ενδιαφέρει να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας. Εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας πάνω σε πρωτοποριακές τεχνικές ενώ αναβαθμίζουμε συνεχώς τα μηχανήματα μας και τα υλικοτεχνικά μέσα μας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε το βόθρο σας όσο βαθύς και αν είναι καθαρίζοντας τον ακόμα και από στερεά μπάζα κ.α. Η εμπειρία και η αξιοπιστία των συνεργείων μας αποτελούν εγγύηση για τέτοιου είδους εργασίες

Λάσπη Βενζινάδικων

Δραστηριοποιούμαστε στον καθαρισμό χώρων από λυματολάσπη όπως τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων. Τα υπολείμματα λαδιών και καυσίμων αυτών των χώρων περιέχουν ιδιαίτερε εύφλεκτες ουσίες και αποτελούν κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς

 Η Δημοτική Ενότητα Παπάγου απαρτίζει, μαζί με το Χολαργό, το Δήμο Παπάγου-Χολαργού τον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ο συνοικισμός του Παπάγου, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Κοινότητα και αργότερα Δήμος, είναι δημιούργημα του Αυτόνομου Οικοδομικού Οργανισμού Αξιωματικών. Η ονομασία οφείλεται στο Στρατάρχη Αλέξανδρο Παπάγο. Ο Παπάγος γνώριζε πολύ καλά το πρόβλημα στέγασης των αξιωματικών και, ως Αρχιστράτηγος, μερίμνησε για την κατάρτιση Νόμου ο οποίος προέβλεπε την παροχή ιδιόκτητης κατοικίας στους αξιωματικούς. Αργότερα, το 1953, ως Πρωθυπουργός πλέον της Ελλάδος, ενέκρινε διαδοχικά δάνεια προς τον ΑΟΟΑ, ώστε να συνεχιστούν τα προγράμματα οικοδόμησης της πόλεως.

Εκκενώσεις Βόθρων Παπάγου

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.