Εκκενώσεις Βόθρων Πατήσια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πατήσια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Αναλαμβάνουμε εγγυημένα και αποτελεσματικά μεταφορά οικιακών και αστικών λυμάτων. Τα λύματα  αποτελούν εστίες μόλυνσης (κόπρανα, υπολείμματα τροφών, απορρυπαντικά κ.α.) σε όποιο χώρο και αν βρεθούν. Εμπιστευθείτε το πεπειραμένο προσωπικό μας καθώς διαθέτουν άριστη γνώση του αντικειμένου και εργάζονται με ευθύνη και υπευθυνότητα για  βέλτιστα αποτελέσματα.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πατήσια

Αναλαμβάνουμε εδώ και δέκα χρόνια εκκενώσεις βόθρων, άντληση και μεταφορά λυμάτων με γνώμονα την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό απέναντι σας. Θεωρούμε πως η πρόληψη και η προστασία σας αποτελεί καθήκον μας για αυτό  σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια μας είναι η επένδυση στη γνώση καθώς είναι γνωστό πως ζούμε στην εποχή των  τεχνολογικών εξελίξεων. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε να αδειάσουμε το βόθρο σας όσο βαθύς και αν είναι καθαρίζοντας τον ακόμα και από στερεά μπάζα κ.α. Η εμπειρία και η αξιοπιστία των συνεργείων μας αποτελούν εγγύηση για τέτοιου είδους εργασίες

Λάσπη Βενζινάδικων

 Δραστηριοποιούμαστε στον καθαρισμό ιδιαίτερων χώρων από λυματολάσπη όπως τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων με τεράστια επιτυχία. Τα υπολείμματα λαδιών και καυσίμων αποτελούν κίνδυνο για εκδήλωση πυρκαγιάς.  

Τα Πατήσια είναι περιοχή της Αθήνας. Εκτείνονται από 3,5 ως 5 περίπου χιλιόμετρα βόρεια του ιστορικού κέντρου. Υπάγονται απευθείας στον Δήμο Αθηναίων, του οποίου κατέχουν το βόρειο άκρο. Παλαιότερα, τα Πατήσια ήταν εξοχική περιοχή εκτός των ορίων της πρωτεύουσας και τόπος μικρών εκδρομών για τους Αθηναίους του 19ου αιώνα. Χαρακτηριστικά, στην απογραφή του 1879 είχαν 847 μόνιμους κατοίκους.Σήμερα τα Πατήσια είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή, αναπόσπαστο τμήμα του κεντρικού αστικού συγκροτήματος της Αθήνας. Η περιοχή διακρίνεται σε Άνω Πατήσια και Κάτω Πατήσια, όπως φαίνεται και από τα ονόματα των εκεί σταθμών του ηλεκτρικού στην γραμμή 1 του Μετρό της Αθήνας. Τα Πατήσια έδωσαν το όνομά τους σε μία από τις μεγάλες οδικές αρτηρίες της Αθήνας, την οδό Πατησίων.

Εκκενώσεις Βόθρων Πατήσια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.