Εκκενώσεις Βόθρων Πειραιάς

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πειραιάς σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Κατά μέσο όρο παράγονται 180-300 λίτρα λυμάτων ανά άτομο σε καθημερινή βάση λόγω της έντονης δραστηριότητας τους. Η επιχείρηση μας αναλαμβάνει με βυτιοφόρα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, να συλλέξει και να μεταφέρει λύματα με ασφάλεια  όπου επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πειραιάς

Μετά από 70 χρόνια πείρας συνεχίζουμε και προσφέρουμε υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων και προγράμματα διαχείρισης λυμάτων και υδάτων. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών όπως αντλήσεις υδάτων, αντλήσεις και μεταφορές λυμάτων καθώς και εκκενώσεις κάθε είδους βόθρου. Βρισκόμαστε πάντα κοντά σας με υπευθυνότητα αξιοπιστία και συνέπεια, προτείνοντας σας τις καταλληλότερες λύσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα σας μια και καλή. 

Εκκενώσεις Βόθρων

 Η εταιρία μας σε όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο βόθρος σας διαθέτει τον ανάλογο εξοπλισμό ώστε να φτάσει εκεί. Έτσι θα μπορέσει να απορροφήσει τα λύματα και τα ακάθαρτα ύδατα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Λάσπη Βενζινάδικων

Αναλαμβάνουμε τη συλλογή και απομάκρυνση λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων από βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Τα βυτία μας διαθέτουν αντλίες μεγάλης απορροφητικής ικανότητας και το εκπαιδευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί εργασίες υψηλής ποιότητας. 

Ο Πειραιάς (αρχαία ελληνικά: Πειραιεύς) είναι πόλη, μέρος του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αθηνών και έδρα του σημαντικότερου λιμένα της Ελλάδας. Ο Δήμος Πειραιώς, έχει σύμφωνα με την Απογραφή του 2011 έκταση 10,9 τ. χμ. και πληθυσμό 163.688 κατοίκους .Η  Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς, συνίσταται από τον ομώνυμο δήμο και τέσσερις ακόμη δήμους (Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος). Ο συνολικός πληθυσμός του Πειραιά είναι 448.997 κάτοικοι και έκταση 50,4 τ.χμ. Καταλαμβάνει το νοτιοδυτικό τμήμα της Περιφέρειας Πρωτευούσης.Το κέντρο του Πειραιά απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, της οποίας αποτελεί ιστορικό επίνειο.Ο Πειραιάς  είναι σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της χώρας. Αποτελώντας το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και την Μεσόγειο

Εκκενώσεις Βόθρων Πειραιάς

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.