Εκκενώσεις Βόθρων Πεντέλη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πεντέλη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα αστικά και βιομηχανικά λύματα περιέχουν μεγάλες ποσότητες μικροβιακού φορτίου και η συσσώρευση τους κρύβει κινδύνους εκδήλωσης ασθενειών και μολύνσεων. Τα συνεργεία εκκενώσεις βόθρων Πεντέλη αναλαμβάνουν με επιμέλεια  τη συλλογή και μεταφορά λυμάτων με βυτιοφόρα σε χώρους όπου και επεξεργάζονται.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πεντέλη

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και εβδομήντα χρόνια σε προγράμματα διαχείρισης υδάτων και λυμάτων και παρέχουμε εργασίες εναρμονισμένες με τις κρατικές διατάξεις. Επενδύσαμε σε βυτιοφόρα οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας διαφόρων μεγεθών ώστε να εξυπηρετούμε κάθε περίσταση. Παράλληλα διαθέτουμε αντλίες υψηλής απορροφητικής ικανότητας. Αναλαμβάνουμε εργασίες εκκενώσεων βόθρων, άντλησης και μεταφοράς υδάτων και λυμάτων εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη καθαρισμού και εκκένωσης των βόθρων.Με αυτόν τον τρόπο  αποτρέπεται η εκδήλωση δυσάρεστων οσμών και  μολύνσεων ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η σωστή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου.

Λάσπη Βενζινάδικων

Ακάθαρτα νερά, λάσπη ,κατάλοιπα λαδιών και γυαλιστικών συσσωρεύονται με τον καιρό και είναι αναγκαίο να απομακρύνονται . Οι εργασίες άντλησης λυματολάσπης από τέτοιους χώρους πρέπει να γίνονται από πεπειραμένο προσωπικό με χρήση ειδικού εξοπλισμού.

Η Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Ο αγρο-κτηνοτροφικός οικισμός που αναπτύσσεται στην περιοχή στα προσεχή έτη είναι γνωστός ως “Κουφός”. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους.Το 2005 αρχίζει η σταδιακή ένταξη της Πεντέλης στο σχέδιο πόλεως. Πλέον ενσωματώνεται με την Αθήνα, διατηρώντας όμως τα χαρακτηριστικά εξοχής. Η στρατιωτική βάση κλείνει μετά την αστικοποίηση της περιοχής , ενώ πολλοί από τους οικισμούς παραμένουν ακόμη και σήμερα εκτός πολεοδομικού σχεδίου. 

Εκκενώσεις Βόθρων Πεντέλη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.