Εκκενώσεις Βόθρων Περισσός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Περισσός σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Αστικά οικιακά και βιομηχανικά λύματα όταν συσσωρεύονται αποτελούν απειλή για την υγεία του ανθρώπου καθώς περιέχουν μεγάλες ποσότητες βακτηρίων και παθογόνων μικροοργανισμών. Παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλούς μεταφοράς λυμάτων με δικά μας σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα σε χώρους όπου επεξεργάζονται  χωρίς να ρυπαίνεται το περιβάλλον

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Περισσός

Η πορεία μας στο χώρο των απολυμάνσεων τα τελευταία 70 χρόνια μα καθιστά μιας από τις πιο αξιόπιστες και εξειδικευμένες εταιρίες στον κλάδο αυτό. Έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας καθώς πορευόμαστε με πυξίδα την ευθύνη και την ειλικρίνεια. Για αυτό άλλωστε το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς εξυπηρετώντας όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε  με μεγάλη επιτυχία να εκκενώσουμε το βόθρο σας και να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα τους άμεσα και οικονομικά. Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων εξοπλισμένα με αντλίες υψηλής απορροφητικής ικανότητας.Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε με αμεσότητα και συνέπεια όλη την Αττική όλο το 24ωρο. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης λυματολάσπης και καθαρισμού του χώρου σε πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια πιάτων. Οι διαδικασίες αυτές είναι άκρως εξειδικευμένες καθώς τα λύματα περιέχουν σε υψηλό ποσοστό εύφλεκτες ουσίες.Έτσι   υπάρχει ο κίνδυνος πυρκαγιάς αν δεν γίνουν με τον σωστό τρόπο.

Ο Περισσός είναι συνοικία της Αθήνας, η οποία μόνο ένα πολύ μικρό μέρος της ανήκει στον Δήμο Αθηναίων. Εκείνο που βρίσκεται στα σύνορα με τις συνοικίες Ριζούπολη και Προμπονάς. Το υπόλοιπο και μεγαλύτερο μέρος της ανήκει στο Δήμο Νέας Ιωνίας. Ο Περισσός ήταν βιομηχανική περιοχή στο παρελθόν και εξακολουθούν να διατηρούνται στην περιοχή πολλά παλιά εργοστασιακά κτίρια. Ένα μέρος τους στις μέρες μας αναπλάθεται και χρησιμοποιείται ως κτίρια γραφείων ή εμπορικών καταστημάτων. Στην περιοχή του Περισσού λίγο δυτικότερα, στα σύνορα με την Νέα Φιλαδέλφεια, το παλιό γήπεδο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως.

Εκκενώσεις Βόθρων Περισσός

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.