Εκκενώσεις Βόθρων Πετράλωνα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πετράλωνα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Έχοντας στη διάθεση μας τα πιο σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα και άριστα καταρτισμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε εργασίες μεταφοράς λυμάτων. Τέτοιους είδους ενέργειες απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και μεγάλη προσοχή και η επιχείρηση μας είναι η πλέον κατάλληλη για να εμπιστευθείτε.Η μεταφορά των λυμάτων γίνεται σε χώρους εγκεκριμένους όπου και επεξεργάζονται βιολογικά.

 
Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πετράλωνα

Παρέχουμε υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων πετράλωνα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση και οσεβασμό προς τον καταναλωτή. Έτσι έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο πιστών και μακροχρόνιων πελατών σε ολόκληρη την Αττική. Σύμμαχος μας σε αυτή την προσπάθεια είναι τα εγγυημένα αποτελέσματα που προσφέρουμε σε συνδυασμό με τις πάντα φιλικές τιμές που διαθέτουμε.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή για να αδειάσει ο βόθρος σας. Το πεπειραμένο προσωπικό μας διαθέτει άρτια κατάρτιση και άριστη γνώση της εργασίας. Παράλληλα κατέχουμε σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα διαφόρων μεγεθών και ισχυρές αντλίες που απομακρύνουν ακόμα και στερεά μπάζα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Πραγματοποιούμε εργασίες άντλησης λυματολάσπης από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Ο τελευταίας τεχνολογίας στόλος βυτιοφόρων οχημάτων που διαθέτουμε είναι εξοπλισμένος με αντλίες ισχυρής απορροφητικότητας. Με αυτόν τον τρόπο το προσωπικό μας μπορεί να σας εξυπηρετεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Τα Πετράλωνα είναι συνοικία της Αθήνας. Εκτείνονται από την οδό Πειραιώς μέχρι το λόφο Φιλοπάππου και από την οδό Χαμοστέρνας μέχρι τη γέφυρα Πουλόπουλου. Βρίσκονται βόρεια του Ταύρου και της Καλλιθέας. Στα ανατολικά συνορεύουν με το Κουκάκι, βορειοανατολικά με το Θησείο και στα βορειοδυτικά με το Γκάζι. Χωρίζονται από τις γραμμές των Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων Αθηνών – Πειραιώς σε Άνω και Κάτω Πετράλωνα. Τα Άνω Πετράλωνα είναι ανατολικά των γραμμών και τα Κάτω δυτικά. Τα Πετράλωνα είναι κορεσμένη πυκνοκατοικημένη περιοχή με χαμηλά κυρίως κτίσματα, που γνώρισε έντονη ανοικοδόμηση, ήδη από την δεκαετία του 1950. Η συνοικία πήρε αυτό το όνομα επειδή παλιά υπήρχαν εκεί πέτρινα αλώνια τα οποία χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοί της για να αλωνίζουν τα σιτηρά τους.

Εκκενώσεις Βόθρων Πετράλωνα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.