Εκκενώσεις Βόθρων Πικέρμι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πικέρμι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε είμαστε σε θέση να σας αναλάβουμε την μεταφορά λυμάτων σε χώρους που είναι κατάλληλοι για την επεξεργασία τους. Τα αστικά τα οικιακά και βιομηχανικά λύματα πρέπει να συλλέγονται και να απομακρύνονται καθώς είναι εστία μόλυνσης.  Με ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα ερχόμαστε στο χώρο σας και τα απομακρύνουμε με ασφάλεια και ταχύτητα.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πικέρμι

Είμαστε σήμερα από τις κυρίαρχες εταιρίες του κλάδου καθώς καλύπτουμε γρήγορα και αποτελεσματικά όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της συλλογής και μεταφοράς λυμάτων εδώ και μια δεκαετία. Το ανθρώπινο δυναμικό μας ειδικεύεται στον τομέα αυτό και γνωρίζει άριστα πως πρέπει να αντιμετωπιστεί κάθε περίσταση. Ισχυρός σύμμαχος μας αποτελεί ο σύγχρονος στόλος μηχανημάτων που διαθέτουμε καθώς και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Έχουμε στην κατοχή μας υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με αντλίες υψηλής απορροφητικής ισχύος. Με τις αντλίες  απομακρύνουμε πολύ εύκολα εκτός από υγρά λύματα ,ακόμα και στερεά μπάζα και απόβλητα. 

Λάσπη Βενζινάδικων

 Πραγματοποιούμε εργασίες άντλησης λυμάτων σε χώρους βενζινάδικων και πλυντηρίων αυτοκινήτων. Έχουμε στην κατοχή μας αντλίες υψηλής απορροφητικότητας οι οποίες απομακρύνουν λυματολάσπης και λοιπά κατάλοιπά.

Το Πικέρμι είναι οικισμός της Ανατολικής Αττικής, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος των Αθηνών. Διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, το Πικέρμι έχει 2.009 κατοίκους. Η Δημοτική Κοινότητα Πικερμίου, η οποία περιλαμβάνει επίσης τους οικισμούς Διώνη, Αγιο Σπυρίδωνα και Ντράφι, έχει 7.112 κατοίκους.Το Πικέρμι είναι γνωστό για τον μεγάλο πλούτο παλαιοντολογικών ευρημάτων που έχει να επιδείξει από τα πρώτα μόλις χρόνια της ίδρυσης του νεοελληνικού κράτους. Σύμφωνα με μία εκδοχή, οφείλει την ονομασία του στο βυζαντινό άρχοντα Επικέρνη, του οποίου αποτελούσε κτήμα κατά τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Στην αρχαιότητα αποτελούσε τον Αθηναϊκό Δήμο Τείθρας της Αιγηίδος φυλής που τοποθετείτο στη μεσόγεια χώρα σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους.

Εκκενώσεις Βόθρων Πικέρμι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.