Εκκενώσεις Βόθρων Πλάκα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πλάκα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν βρίσκεστε είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εργασίες μεταφοράς λυμάτων σε ειδικούς χώρους. Τα αστικά τα οικιακά και βιομηχανικά λύματα πρέπει να συλλέγονται και να απομακρύνονται καθώς είναι εστία μόλυνσης. Αυτό συμβαίνει  λόγω του υψηλού μικροβιακού φορτίου ενώ ενδέχεται να περιέχουν τοξικές ακόμα και ραδιενεργές ουσίες. Με ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα ερχόμαστε στο χώρο σας και τα απομακρύνουμε με ασφάλεια και ταχύτητα.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πλάκα

Εδώ και 70 χρονιά η εταιρία μας έχει ειδικευτεί στο χώρο της διαχείρισης των λυμάτων και υδάτων σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος που κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται όλο και περισσότεροι είναι ο συνδυασμός των αξιόπιστων υπηρεσιών μας και των οικονομικών τιμών που προσφέρουμε. Παράλληλα διαθέτουμε εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς  οι όποιοι μπορούν να σας βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή με τον καθαρισμό του βόθρου σας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Με τη βοήθεια δυνατών αντλιών απορρόφησης απομακρύνουμε υγρά και στερεά απόβλητα επαναφέροντας τη λειτουργικότητα του βόθρου σας. Οφείλουμε να σας αναφέρουμε πως ο βόθρος πρέπει να εκκενώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να είναι πλήρως λειτουργικός.

Λάσπη Βενζινάδικων

Κρίνεται απαραίτητος ο καθαρισμός βενζινάδικων και πλυντηρίων αυτοκινήτων ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. Κατάλοιπα λαδιών, γυαλιστικών ουσιών και καυσίμων περιέχουν εύφλεκτες και επικίνδυνες ουσίες.Τέλος είναι αναγκαία η απομάκρυνση της λάσπης και των ακάθαρτων νερών από τα πλυντήρια 

Η Πλάκα είναι συνοικία στο κέντρο της Αθήνας κάτω από την Ακρόπολη. Είναι γνωστή και ως «Συνοικία των Θεών». Μεταπολεμικά, τα κτίσματα της Πλάκας κρίθηκαν διατηρητέα στο σύνολό τους, με αποτέλεσμα η Πλάκα να αποτελεί τη μοναδική συνοικία της Αθήνας που σε τέτοια έκταση μπορεί κάποιος να δει την πόλη όπως ήταν πριν 100 χρόνια. Στο τμήμα της Πλάκας προς την Ακρόπολη υπάρχουν τα Αναφιώτικα. Πρόκειται για μια συνοικία σε κυκλαδίτικο ρυθμό, που κατασκευάστηκε από Αναφιώτες οικοδόμους. Οι Αναφιώτες , στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα, αναζητούσαν μια συνοικία να κτίσουν τα σπίτια τους, αφού στην υπόλοιπη Αθήνα το κόστος ενοικίασης ή αγοράς γης ήταν ακριβό γι’ αυτούς.  Στην περιοχή λειτουργούν μουσεία, καφετέριες και καταστήματα με τουριστικά είδη, ενώ σώζονται κτίρια διάσημων πολιτών της παλιάς Αθήνας. Παρόμοιες περιοχές, στις οποίες οι εσωτερικοί μετανάστες μετέφεραν την αρχιτεκτονική του τόπου καταγωγής τους, υπήρξαν και αλλού στην Αθήνα.

Εκκενώσεις Βόθρων Πλάκα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.