Εκκενώσεις Βόθρων Πολύγωνο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πολύγωνο σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Ένα σημαντικό πρόβλημα των σύγχρονων εποχών είναι η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων λυμάτων. Τα λύματα περιλαμβάνουν τοξικές και πιθανόν και ραδιενεργές ουσίες απειλώντας την υγεία του άνθρωπου και το περιβάλλοντα χώρο. Με δικά μας βυτιοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας ,συλλέγουμε και μεταφέρουμε λύματα και απόβλητα με μεγάλη προσοχή και ασφάλεια.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πολύγωνο

Η εταιρεία μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες και ειδικευμένες εταιρίες σε θέματα διαχείρισης λυμάτων και υδάτων. Σε αυτή την πορεία των δέκα χρόνων έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία. Αυτά τα εφόδια τα  χρειαζόμαστε ώστε να λύσουμε κάθε πρόβλημα που θα σας προκύψει αντιμετωπίζοντας με επιτυχία.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε το άδειασμα του βόθρου σας με τη χρήση ισχυρών αντλιών υψηλής απορροφητικής ικανότητας. Με τις αντλίες τα συνεργεία απομακρύνουν ακόμα και στερεά μπάζα ενώ εκκενώνουν άριστα το βόθρο όσο μεγάλο και αν είναι το βάθος του.

Λάσπη Βενζινάδικων

Πραγματοποιούμε εργασίες αντλησης λάσπης και λυμάτων από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Τα λάδια, τα γυαλιστικά των αυτοκινήτων και άλλα κατάλοιπα από καύσιμα περιέχουν εύφλεκτες ουσίες που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

Το Πολύγωνο είναι συνοικία της Αθήνας. Βρίσκεται πάνω από το πεδίο του Άρεως, δομημένη κυρίως στις πλαγιές των Τουρκοβουνίων . Δεν είναι πυκνοδομημένη περιοχή, όπως οι γειτονικές της συνοικίες, καθώς στις περισσότερες επικλινείς περιοχές δεν επιτρέπεται η ανέγερση πολυώροφων οικοδομών. Στο Πολύγωνο βρίσκονται τα δικαστήρια της Αθήνας. Παλαιότερα η περιοχή διασχιζόταν από χείμαρρο, η αρχαία ονομασία του οποίου ήταν Ελλέβορος ή Βριλησσός. Σήμερα η κοίτη του χειμάρρου έχει καλυφθεί και δομηθεί.

Εκκενώσεις Βόθρων Πολύγωνο

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.