Εκκενώσεις Βόθρων Πόρτο Ράφτη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Πόρτο Ράφτη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Κατά μέσο όρο παράγονται 180-300 λίτρα λυμάτων ανά άτομο σε καθημερινή βάση. Λόγω της έντονης δραστηριότητας τους η επιχείρηση μας αναλαμβάνει με σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα  να συλλέξει και να μεταφέρει λύματα με ασφάλεια και ταχύτητα σε ειδικούς χώρους όπου και επεξεργάζονται βιολογικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Πόρτο Ράφτη

Η εταιρία μας δεν θεωρείται τυχαία μια από τις κορυφαίες στην Αττική καθώς έχουμε αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις. Η εταιρεία μας λύνει  σε κάθε πρόβλημα σας που αφορά την διαχείριση λυμάτων. Αυτός είναι και ο λόγος που μας εμπιστεύεστε τα τελευταία 70 χρονιά. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι τεχνικοί της εταιρίας είναι εξοπλισμένοι με σύγχρονα μηχανήματα με τα όποια έρχονται στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα.

Εκκενώσεις Βόθρων

Επενδύουμε σε βυτιοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμένα με αντλίες υψηλής απορροφητικής ικανότητας. Έτσι είμαστε σε θέση να αδειάζουμε αποτελεσματικά βόθρο οποιουδήποτε βάθους. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Αναλαμβάνουμε τη συλλογή και απομάκρυνση λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων από βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Τα βυτία μας διαθέτουν αντλίες μεγάλης απορροφητικής ικανότητας.  Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας πραγματοποιεί εργασίες υψηλής ποιότητας παραδίδοντας σας το χώρο καθαρό

Επτά χιλιόμετρα ανατολικά του Μαρκοπούλου στις νοτιότερες ακτές του Νότιου Ευβοϊκού Κόλπου βρίσκεται η περιοχή του Πόρτο Ράφτη ή Λιμήν Μεσογαίας. Αποτελεί τμήμα του Δήμου Μαρκόπουλου  και ο οικισμός έχει 7.131 μόνιμους κατοίκους και περίπου 90.000 παραθεριστές τους θερινούς μήνες. Ο κόλπος του Πόρτο Ράφτη περιλαμβάνει 3 νησάκια (Ράφτη, Ραφτοπούλα, Πράσο) και ακτές από την Ερωτοσπηλιά έως το Αυλάκι. Στο μεγαλύτερο νησάκι του Πόρτο Pάφτη (Ράφτης) βρέθηκε αρχαίο κολοσσιαίο άγαλμα γυναίκας, που οι ντόπιοι αποκαλούσαν «ο ράφτης». Aπό αυτό λέγεται ότι πήρε και το όνομά της η περιοχή, όπου έχουν ανακαλυφθεί τάφοι Mυκηναϊκής Περιόδου

Εκκενώσεις Βόθρων Πόρτο Ράφτη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.