Εκκενώσεις Βόθρων Ριζούπολη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ριζούπολη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η συγκέντρωση οικιακών αστικών και βιομηχανικών λυμάτων ,αποτελεί απειλή για την υγεία του άνθρωπου αλλά και το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει  καθώς ενδέχεται να περιέχουν τοξικές ακόμα και ραδιενεργές ουσίες άκρως επικίνδυνες. Οι εκκενώσεις βόθρων Ριζούπολη ,έχοντας 70ετή πείρα πάνω σε θέματα διαχείρισης λυμάτων, αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά τους σε χώρους επεξερασίας.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ριζούπολη

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση λυμάτων και την εκκένωση βόθρων. Εδώ και 70 χρόνια σημειώνουμε αλματώδη πορεία από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Η πολυετής πείρα που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους πρόβλημα με τις πιο ασφαλείς και οικολογικές μεθόδους. Μας ενδιαφέρει να πρωτοπορούμε σε κάθε μας βήμα ώστε να είμαστε ακόμα πιο αποδοτική στην εργασία μας. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η ανθρώπινη δραστηριότητα έχει σαν αποτέλεσμα όταν ο βόθρος δεν συντηρείται σωστά την ανάδυση δυσάρεστων οσμών ακόμα και την υπερχείλιση του. Με άψογο επαγγελματισμό οι τεχνικοί μας τον αδειάζουν με ασφάλεια καθιστώντας το αποχετευτικό δίκτυο λειτουργικό ξανά.

Λάσπη Βενζινάδικων

Πραγματοποιούμε εργασίες άντλησης λάσπης από πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Κατά την επαγγελματική δραστηριότητα αυτών των χώρων συσσωρεύονται λάδια καύσιμα κατάλοιπα γυαλιστικών που δημιουργούν μια μορφή λάσπης. Η λάσπη αυτή πρέπει να απομακρύνεται καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. 

Η Ριζούπολη είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται στα βόρεια του δήμου Αθηναίων, ανάμεσα στον Περισσό, τη Νέα Ιωνία και τα Άνω Πατήσια. Συνορεύει επίσης με τη συνοικία του Προμπονά. Από τη Ριζούπολη διέρχεται ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος. Στην περιοχή της Ριζούπολης βρίσκεται το γήπεδο της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης.Η ονομασία της οφείλεται στον Ιωάννη Ριζόπουλο (αρχικά Ριζόπολη, μετέπειτα Ριζούπολη) ο οποίος στις αρχές του 20ου αιώνα κατασκεύασε σπίτια, καταστήματα, δρόμους κλπ.  Η περιοχή ως τότε ήταν ημιαγροτική. Μετά τη Μικρασιατική καταστροφή δημιουργήθηκαν προσφυγικοί οικισμοί. Αργότερα η Ριζούπολη υπήρξε βιομηχανική περιοχή και ακόμα και σήμερα συναντώνται παλιά εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και αποθήκες. 

Εκκενώσεις Βόθρων Ριζούπολη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.