Εκκενώσεις Βόθρων Σαρωνίδα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Σαρωνίδα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει με πλήρη υπευθυνότητα τη συλλογή και τη μεταφορά λυμάτων και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα βυτιοφόρα οχήματα μας διαθέτουν αντιρρυπαντική τεχνολογία και είναι εγκεκριμένα από τη νομοθεσία για την πραγματοποίηση μεταφορών λυμάτων σε ειδικούς χώρους όπου και επεξεργάζονται.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Σαρωνίδα

Η εταιρεία μας έχε  διανύσει μια ανοδική πορεία 70 ετών στο χώρο της διαχείρισης λυμάτων και υδάτων. Έτσι  μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως διαθέτουμε την εμπειρία και τεχνογνωσία για τη διεκπεραίωση εκκενώσεων βόθρων, μεταφορά λυμάτων κ.α.. Εφόδια στην προσπάθεια που καταβάλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή είναι η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Η στήριξη σας αποτελεί κίνητρο για να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των εργασιών μας

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες εκκενώσεων βόθρων που αποτελούν και την κύρια δραστηριότητα μας. Με τη βοήθεια δυνατών αντλιών απορρόφησης απομακρύνουμε υγρά και στερεά απόβλητα επαναφέροντας τη λειτουργικότητα του βόθρου σας. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό στην απομάκρυνση λάσπης και καταλοίπων. Η εταιρεία μας  στη διάθεση σας ώστε να αντλήσει όλα τα υλικά και να επαναφέρει το χώρο σας στην αρχική του κατάσταση.

 Η Σαρωνίδα στην αρχαιότητα αποτελούσε έκταση της περιφέρειας του αττικού Δήμου Σαρωνικού. Η Σαρωνίδα τοποθετείτο στην παράλια τριττύα, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση του Κλεισθένους. Σήμερα συνιστά δημοφιλή παραθεριστική κοινότητα της Νοτιοανατολικής Αττικής. Είναι οικοδομημένη στις ακτές του Σαρωνικού Κόλπου, στο ευρύτερο οικιστικό συγκρότημα της Λαυρεωτικής. Διοικητικά δε, υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.Τα διοικητικά όρια της κοινότητος εκτείνονται από την παραθεριστική ζώνη του Λαγονησίου έως και τους ορεινούς όγκους του Ολύμπου. Η περιοχή τοποθετείται σε απόσταση 45 περίπου χιλιομέτρων νοτιοανατολικά των Αθηνών και 10 χιλιόμετρα δυτικά του Λαυρίου.

Εκκενώσεις Βόθρων Σαρωνίδα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.