Εκκενώσεις Βόθρων Σεπόλια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Σεπόλια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Οι άνθρωποι μας με γνώμονα τις διατάξεις για την προστασία του περιβάλλοντος αναλαμβάνουν να μεταφέρουν οικιακά και αστικά λύματα. Η μεταφορά γίνεται με ασφάλεια σε χώρους εγκεκριμένους ,στους οποίους και επεξεργάζονται βιολογικά. Οι μεταφορές πραγματοποιούνται με δικά μας βυτιοφόρα οχήματα α δίχως την παραμικρή διαρροή και χωρίς να ρυπαίνεται το περιβάλλον.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Σεπόλια

Είμαστε σήμερα από τις κυρίαρχες εταιρίες του κλάδου της διαχείρισης λυμάτων και υδάτων καθώς καλύπτουμε γρήγορα και αποτελεσματικά όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της συλλογής και μεταφοράς λυμάτων εδώ και μια δεκαετία. Το ανθρώπινο δυναμικό μας ειδικεύεται στον τομέα αυτό και γνωρίζει άριστα πως πρέπει να αντιμετωπιστεί κάθε περίσταση

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε εργασίες εκκένωσης βόθρων σε όλη την Αττική. Δεν είναι τυχαίο που το πελατολόγιο μας διευρύνεται διαρκώς. Έχουμε στην κατοχή μας έναν υπερσύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων. Τα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ισχυρές αντλίες απορρόφησης οι οποίες απομακρύνουν ακόμα και στερεά μπάζα αφήνοντας πεντακάθαρο το βόθρο σας.

Λάσπη Βενζινάδικων

Παρέχουμε υπηρεσίες άντλησης και καθαρισμού λάσπης και άλλων καταλοίπων σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Λόγω της έντονης επαγγελματικής του δραστηριότητας παρατηρείται συσσώρευση από λάδια γυαλιστκές ουσίες και καύσιμα τα οποία δημιουργούν λάσπη.

Τα Σεπόλια είναι συνοικία της Αθήνας που βρίσκεται βορειοδυτικά του κέντρου της πόλης. Συνορεύει με τις συνοικίες των Κάτω Πατησίων, του Αγίου Νικολάου και του Κολωνού. Διασχίζεται, μεταξύ άλλων, από την οδό Λιοσίων. Τον 19ο αιώνα τα Σεπόλια ήταν χωριό της Αττικής, διακριτό γεωγραφικά από την Αθήνα. Στην απογραφή του 1879είχαν πληθυσμό 278 κατοίκους. Τώρα όσον αφορά την ονομασία της περιοχής, αυτή προήλθε από παραφθορά στη Νεοελληνική της αρχαίας έκφρασης έσω πόλις.

Εκκενώσεις Βόθρων Σεπόλια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.