Εκκενώσεις Βόθρων Σούνιο

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Σούνιο σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρίας μας παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων από κάθε σημείο της Αττικής ,σε χώρους κατάλληλους για τη βιολογική επεξεργασία τους. Τα βυτιοφόρα οχήματα συμβάλλουν ώστε να αποφεύγεται η ρύπανση του περιβάλλοντος από τοξικές ή ακόμα και ραδιενεργές ουσίες που. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά αστικών οικιακών αλλά και βιομηχανιών λυμάτων και αποβλήτων με ασφάλεια και ταχύτητα.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Σούνιο

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των εκκενώσεων και της διαχείρισης λυμάτων εδώ κι μια 70 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας γνωρίζει άριστα τη δουλειά του και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα οπουδήποτε πρόβλημα σας. Διαθέτουμε οχήματα  τα οποία είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα μηχανολογικά μέσα  κάνοντας τις εργασίες μας ακόμα πιο αποδοτικές και άμεσες..
 

Εκκενώσεις Βόθρων

Τα βυτιοφόρα οχήματα της εταιρίας μας αναλαμβάνουν να εκκενώσουν το βόθρο σας όσο βαθύς και αν είναι γρήγορα και άοσμα.Είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Χρησιμοποιούμε αντλίες οι οποίες απομακρύνουν υγρά και στερεά δίχως την παραμικρή διαρροή.
 

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι εκκενώσεις βόθρων Σούνιο αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το χώρο σας από τη λυματολάσπη αντλώντας της με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας. Πληρώντας απόλυτα όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, απομακρύνουμε λύματα και κατάλοιπά αφήνοντας το χώρο σας καθαρό και λειτουργικό ξανά.

Σούνιο (ή Κάβο κολώνες ή Καβοκολώνες) ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο στην εσχατιά του νομού Αττικής. Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα. Υψώνεται σχεδόν κάθετα από την θάλασσα σε μεγάλο ύψος. Έτσι σχηματίζεται στους πρόποδες αυτού προς δυσμάς μικρό όρμο που με ισθμό χωρίζεται από έτερο ανατολικό ορμίσκο. Το Σούνιο είναι γνωστό λόγω της σημαντικής γεωγραφικής θέσης του αλλά και εξαιτίας του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα που βρίσκονται σε αυτό. Στα νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή λόγω της περιβαλλοντικής αξίας της, ανακηρύχθηκε εθνικός δρυμός. Ονομαστό είναι το ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο.

Εκκενώσεις Βόθρων Σούνιο

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.