Εκκενώσεις Βόθρων Σούρμενα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Σούρμενα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Πραγματοποιούμε εργασίες μεταφοράς λυμάτων, οικιακών και αστικών , με ασφάλεια και προσοχή. Παράλληλα συλλέγουμε  και βιομηχανικά λύματα ή απόβλητα που μεταφέρονται σε χώρους όπου πραγματοποιείται η επεξεργασία τους. Η συλλογή τους γίνεται με δικά μας βυτιοφόρα οχήματα τα οποία έχουν αντιρρυπαντική τεχνολογία και είναι εγκεκριμένα από το κράτος να κάνουν ασφαλείς μεταφορές.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Σούρμενα

Η εταιρία μας εδώ και 70 χρόνια που βρίσκεται στον τομέα της διαχείρισης των λυμάτων. Είμαστε  σε θέση να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με βόθρους  αλλά και με άντληση ή μεταφορά λυμάτων.  Όλες αυτές οι ενέργειες απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και άψογο επαγγελματισμό τα οποία χαρακτηρίζουν το πεπειραμένο προσωπικό μας. Επιπλέον ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που έχουμε στην κατοχή μας αναβαθμίζει τη δουλειά και την κάνει ακόμα πιο αποτελεσματική και γρήγορη.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι εκκενώσεις βόθρων Σούρμενα πραγματοποιούν με μεγάλη επιτυχία εκκενώσεις βόθρων. Με τον σύγχρονο εξόπλισμό και την εμπειριά που διαθέτουμε είναι βέβαιο πως ο βόθρος σας θα  διατηρηθεί καθαρός.

Λάσπη Βενζινάδικων

Η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα  ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τα πρατήρια υγρών καύσιμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων. Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε και αντλούμε λάσπες λάδια και άλλες επικίνδυνες και εύφλεκτες ουσίες.

Το Ελληνικό είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Αργυρούπολης-Ελληνικού του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Αποτελείται από την περιοχή των Σουρμένων, του Άνω Ελληνικού, του Κάτω Ελληνικού (Άγιος Κοσμάς) και την συνοικία της Αγίας Παρασκευής. Η παλιά ονομασία της περιοχής ήταν Λοιμικό, λόγω του λοιμοκαθαρτηρίου που υπήρχε εκεί. Στις αρχές του 20ου αιώνα καθιερώθηκε η ονομασία Ελληνικό, ως πιο εύηχη παραλλαγή της προηγούμενης ονομασίας. Δεν επεκράτησε όμως, παρά μόνο σταδιακά μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς ως τότε χρησιμοποιούνταν παράλληλα με την ονομασία Χασάνι. Το 1922 μετά τη Μικρασιατική εκστρατεία εγκαταστάθηκαν στην βόρεια περιοχή του δήμου πρόσφυγες από την Σούρμενα του Πόντου και η περιοχή πάνω από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης που χωρίζει τον δήμο ονομάσθηκε Σούρμενα.

Εκκενώσεις Βόθρων Σούρμενα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.