Εκκενώσεις Βόθρων Σπάτα

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Σπάτα σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Ειδικά βυτιοφόρα οχήματα  μεταφέρουν αστικά και οικιακά λύματα σε χώρους κατάλληλους χώρους για την επεξεργασία τους με ασφάλεια. Η εταιρία μας με την πολυετή πείρα διαθέτει σε θέματα διαχείρισης λυμάτων. Έτσι συλλέγει και μεταφέρει αστικά οικιακά και βιομηχανικά λύματα με ασφάλεια ,προστατεύοντας τη υγεία του άνθρωπου  αλλά και το περιβάλλον.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Σπάτα

Βρισκόμαστε στο χώρο εκκενώσεων και της διαχείρισης λυμάτων εδώ και 70 χρόνια αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα όλα τα πιθανά προβλήματα ενός βόθρου. Το έμπειρο προσωπικό μας λειτουργεί με απόλυτο επαγγελματισμό και φέρνει εις πέρας κάθε αποστολή που θα του ανατεθεί. Τα συνεργεία μας εργάζονται με τη βοήθεια υπερσύγχρονου εξοπλισμού και αντλιών τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν. Συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες και που μπορείτε να εμπιστευτείτε τις υπηρεσείες με κλειστά μάτια . 

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι εκκενώσεις βόθρων Σπάτα αποτελούν εγγύηση στην εκκένωση βόθρων με τη χρήση ισχυρών αντλιών και μεγάλων βυτιοφόρων οχημάτων. Αν ο βόθρος σας υπερχείλισε ή αναδύονται δυσάρεστες οσμές τότε η άμεση εκκένωση του αποτελεί μονόδρομος. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι εκκενώσεις βόθρων Σπάτα διαθέτουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και εμπειρία για να πραγματοποιήσει άντληση λάσπης και λυμάτων. Οι εργασίες αυτές γίνονται κυρίως σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τα Σπάτα αποτελούν πόλη της Ανατολικής Αττικής και υπήρξαν έδρα του τέως δήμου Σπάτων-Λούτσας. Βρίσκονται στο κέντρο της πεδιάδας των Μεσογείων ενώ βρίσκονται πάνω σε λόφο. Διοικητικά υπάγονται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Με το Πρόγραμμα Καλλικράτης τα Σπάτα απετέλεσαν την έδρα του νέου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος. Τα διοικητικά όρια του δήμου εκτείνονται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών. Περιβάλλεται από τις πόλεις της Παιανίας, της Παλλήνης, του Πικερμίου, της Ραφήνας, της Αρτέμιδος και του Μαρκοπούλου. Εντός των διοικητικών του ορίων αναπτύσσονται πολλά διάσπαρτα χωριά όπου ιδρύονται τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ανάδειξή τους. Ορισμένα από αυτά είναι η Χριστούπολη, η Αγία Κυριακή και πολλά άλλα.

Εκκενώσεις Βόθρων Σπάτα

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.