Εκκενώσεις Βόθρων Ταμπούρια

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ταμπούρια σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Παρέχουμε στην περιοχή Ταμπούρια εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς λυμάτων από οικίες, επιχειρήσεις, εργοστάσια κλπ. Τα λύματα μεταφέρονται  σε ειδικούς χώρους βιολογικής επεξεργασίας τους. Κρίνεται επιτακτική η συλλογή και η απομάκρυνση τους καθώς μπορεί να περιέχουν τοξικές αλλά και ραδιενεργές ουσίες. Όλες αυτές οι ουσίες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την δημόσια υγεία αλλά και το περιβάλλον.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ταμπούρια

Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 70 χρόνια στο χώρο των εφαρμογών διαχείρισης λυμάτων και των εκκενώσεων βόθρων. Σημειώνοντας αλματώδη πορεία από την πρώτη ημέρα λειτουργίας μας έχουμε αποκτήσει τεράστια εμπειρία . Έχοντας σαν στόχο  την ικανοποίηση του πελάτη οι εργασίες μας γίνονται με γνώμονα την ευθύνη, τον άψογο επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα εκκενώσεις βόθρων Ταμπούρια αναλαμβάνει υπεύθυνα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας την εκκένωση οποιουδήποτε βόθρου οικιών ή επιχειρήσεων. Έχουμε στην κατοχή μας ένα μεγάλο στόλο σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων με τα οποία προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εργασία

Λάσπη Βενζινάδικων

Με τη χρήση  δυνατών αντλιών αναρρόφησης , συλλέγουμε λάσπη και τα κατάλοιπα άλλων προϊόντων σε πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Τα καταρτισμένα συνεργεία μας έρχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα στην επιχείρηση σας και πραγματοποιούν απομάκρυνση των λυμάτων και καθαρισμό του χώρου. 

Τα Ταμπούρια είναι μεγάλη ιστορική συνοικία του Πειραιά και του Κερατσινίου που καταλαμβάνει σχεδόν ολόκληρο το ΒΔ τμήμα της πόλης του Πειραιά.  Τα Ταμπούρια πήραν το όνομα τους από τα πρόχειρα οχυρώματα (ταμπούρια) που κατασκεύασε εκεί το 1827 ο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Με τα οχυρώματα κατάφερε να αποκρούσει τον Κιουταχή κατά την εκστρατεία για την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Τούρκους. Κύρια αξιοθέατα της περιοχής είναι το Θεμιστόκλειο Γυμναστήριο, η εκκλησία με την πλατεία Αγίου Δημητρίου και άλλες εκκλησίες όπως η Υπαπαντή. Η σύνθεση του πληθυσμού μικτή. Αφενός πολλοί κάτοικοι είναι Μανιάτες και κατοικούν κυρίως στο ανατολικό τμήμα στον Άγιο Δημήτριο. Αφετέρου είναι Μικρασιάτες πρόσφυγες που διαμένουν στα ανατολικά γύρω από τον Άγιο Παντελεήμονα Κερατσινίου, προερχόμενοι από τις περιοχές της Σμύρνης και του Ικονίου.

Εκκενώσεις Βόθρων Ταμπούρια

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.