Εκκενώσεις Βόθρων Ταύρος

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ταύρος σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Ο σύγχρονος στόλος βυτιοφόρων μας εγγυάται την αξιόπιστη μεταφορά λυμάτων στον Ταύρο σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για την κατάλληλη επεξεργασία τους. Οικιακά αστικά και βιομηχανικά λύματα αποτελούν εστία μολύνσεως εφόσον περιέχουν υψηλό ποσοστό μικροβιακού φορτίου επιβλαβές για τη δημόσια υγεία αλλά και το περιβάλλον.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ταύρος

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη μας πορεία εδώ και μια δεκαετία σας προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Οι  εργασίες αφορούν τους βόθρους και τη διαχείριση των λυμάτων και υδάτων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς μεγαλώνει αφού μας εμπιστεύονται χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες. Διαθέτουμε μεγάλα σύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα έτοιμα να βρεθούν σε κάθε γωνιά της Αθήνας μετά το τηλεφώνημα σας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι εκκενώσεις βόθρων Ταύρο πραγματοποιούν εργασίες που αφορούν βόθρους όπως η εκκένωση τους. Οι σύγχρονες αντλίες απορρόφησης που  απομακρύνουν άμεσα από το βόθρο υγρά και στερεά κατάλοιπα αφήνοντας τον πεντακάθαρο

Λάσπη Βενζινάδικων

Επικοινωνήστε με την εταιρία εκκενώσεις βόθρων Ταύρος μας και θα εξυπηρετήσουμε το βενζινάδικο ή το πλυντήριο αυτοκινήτων σας. Έχουμε την δυνατότητα για να συλλέξουμε λάσπη και κατάλοιπα από άλλα υγρά από το χώρο σας. 

Ο Ταύρος είναι δημοτική ενότητα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην περιφέρεια του Νοτίου Τομέως Αθηνών στην Αττική. Ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 14.963 κατοίκους και η έκτασή του είναι 2.125 στρέμματα. Η περιοχή ονομάστηκε Ταύρος επειδή οι Μικρασιάτες πρόσφυγες οι οποίοι την κατοίκησαν το 1922 προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της οροσειράς του.  Θεωρείται λόγω θέσης σαν συνδετικός κόμβος μεταξύ του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά. Συνορεύει στα βόρεια με τον Ρουφ με όριο την Σαλαμίνος και την Λεωφόρο Πέτρου Ράλλη. Συνορεύει ΒΑ με τα Πετράλωνα με όριο την Λεωφόρο Πειραιώς και την οδό Χαμοστέρνας. Ανατολικά με την Καλλιθέα με όριο την Οδό Θεσσαλονίκης και τις σιδηροδρομικές γραμμές του ΟΣΕ. Νότια με το Μοσχάτο, δυτικά με τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και ΒΔ με το Αιγάλεω με όριο την Οδό Αγίας Άννας.

Εκκενώσεις Βόθρων Ταύρος

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.