Εκκενώσεις Βόθρων Υμηττός

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Υμηττός σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η επιχείρηση εκκενώσεις βόθρων Υμηττός εγγυάται άμεση ανταπόκριση και επαγγελματικό αποτέλεσμα στη μεταφορά αστικών και οικιακών λυμάτων. Απευθυνθείτε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας και ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας έρχεται στο χώρο σας μέσα σε λίγη ώρα. Το συνεργείο μας θα συλλέξει με ασφαλείς μεθόδους τα λύματα όπου κατόπιν θα τα μεταφέρει σε χώρους κατάλληλους για την επεξεργασία τους. 

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Υμηττός

Αναλαμβάνουμε εδώ και δέκα χρόνια εξειδικευμένες εργασίες σε εκκενώσεις βόθρων, άντληση και μεταφορά λυμάτων με μοναδικό γνώμονα την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό απέναντι σας. Θεωρούμε πως η πρόληψη και η προστασία σας αποτελεί καθήκον μας και μας ενδιαφέρει να σας παρέχουμε εργασίες υψηλής ποιότητας. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια μας είναι η επένδυση στη γνώση. Ζούμε στην εποχή των ραγδαίων τεχνολογικών και επιστημονικών εξελίξεων. Εκπαιδεύουμε πλήρως το προσωπικό μας πάνω σε νέες εφαρμογές και πρωτοποριακές τεχνικές. Τέλος φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τα μηχανήματα μας και τα υλικοτεχνικά μέσα μας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Αναλαμβάνουμε με απόλυτο επαγγελματισμό την εκκένωση βόθρων οποιουδήποτε μεγέθους με τη βοήθεια σύγχρονων ιδιοκτήτων βυτίων. Αισθανόμαστε την ανάγκη να βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε έκτακτο περιστατικό εξυπηρετώντας σας όσο καλντέρα μπορούμε. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Η μακρόχρονη εμπειρία και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας επιτρέπει να παρέχουμε  τον καθαρισμό βενζινάδικων και πλυντηρίων αυτοκινήτων. Αναλαμβάνουμε την απομάκρυνση συσσωρευμένων λαδιών και άλλων καταλοίπων καυσίμων δίνοντας οριστική και εγγυημένη λύση στο πρόβλημα σας.

Ο Υμηττός είναι βουνό της Αττικής. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Διαθέτει μεγάλες εκτάσεις πρασίνου, ενώ η υψηλότερη κορυφή του φτάνει τα 1026 μ. Από γεωλογική άποψη ο Υμηττός ανήκει στην αττικοκυκλαδική ζώνη. Τα πετρώματά του περιέχουν ασβεστόλιθους, σχιστόλιθους και μεγάλες μάζες μαρμάρου και μαρμαρυγιακών σχιστολίθων. Περίπου στο μέσον χωρίζεται σε δύο τμήματα, το βόρειο με την ψηλότερη κορφή του που οι αρχαίοι Αθηναίοι τον ονόμαζαν Μέγα Υμηττό και το νοτιότερο Ελάττονα ή Άνυδρο Υμηττό (σήμερα Μαυροβούνι και Κόντρα). 

Εκκενώσεις Βόθρων Υμηττός

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.