Εκκενώσεις Βόθρων Φιλοθέη

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Φιλοθέη σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Είμαστε ειδικοί στην συλλογή βιομηχανικών αλλά και αστικών αποβλήτων τα οποία εγκυμονούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι τα εξελιγμένα βυτιοφόρα μηχανήματα που διαθέτουμε ώστε να παρέχουμε άμεσα και οικονομικά τις υπηρεσίες μας.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Φιλοθέη

Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξειδικευμένες εργασίες στο χώρο της διαχείρισης λυμάτων και τις εκκενώσεις βόθρων. Καθημερινά πραγματοποιούμε μία μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων του καταναλωτικού κοινού. Για αυτόν τον λόγο εργαζόμαστε με συνέπεια υπευθυνότητα και στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι εκκενώσεις βόθρων Φιλοθέη παρέχουν υπηρεσίες εκκένωσης βόθρων. Με τη βοήθεια ισχυρών αντλιών αναρρόφησης τα συνεργεία μας απορροφάνε υγρά και στερεά υπολείμματα από τον χώρο σας άμεσα. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα απόβλητα από τα πρατήρια καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων πρέπει να διαχειρίζονται σύμφωνα με τους νόμους τους κράτους. Η εταιρία μας κατέχει ηγετικό ρόλο στον κάδο αυτό προσφέροντας εργασίες στην Φιλοθέη και τις γύρω περιοχές. 

Η Φιλοθέη είναι συνοικισμός του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής. Η κοινότητα ιδρύθηκε το 1934 και έχει μέση απ’ ευθείας απόσταση από το κέντρο της Αθήνας 6,7 χλμ. Κατά την απογραφή του 2001 είχε πραγματικό πληθυσμό 7.310 κατοίκων. Το ρέμα της Φιλοθέης, το πλούσιο πράσινο και οι πολλές εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας όπως, άλση, γήπεδο αντισφαίρισης, στίβος, λέσχη προσκόπων  και διαδρομές αθλητικές και περιπάτου, αλλά και το γεγονός ότι είναι περιοχή αμιγούς κατοικίας διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό της ως κηπούπολη. Αν και αρχικά, η Φιλοθέη, ήταν βραχώδης ξερότοπος με λίγη βλάστηση που αποτελούνταν από θάμνους και αμυγδαλιές, η εντατική δενδροφύτευση των πρώτων κατοίκων και η αφθονία νερού είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η σημερινή πράσινη εικόνα της Φιλοθέης.

Εκκενώσεις Βόθρων Φιλοθέη

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.