Εκκενώσεις Βόθρων Φούρεσι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Φούρεσι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη απομάκρυνσης αστικών και οικιακών λυμάτων αφού αποτελούν εστία μόλυνσης και μικροβίων που απειλούν τη δημόσια υγεία. Στην περιοχή του Φούρεσι πραγματοποιούμε με ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα ,μεταφορά λυμάτων σε χώρους κατάλληλους για την επεξεργασία τους.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Φούρεσι

Δραστηριοποιούμαστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα στις εκκενώσεις βόθρων και τη διαχείριση λυμάτων εδώ και μια 70 χρόνια. Λειτουργώντας με γνώμονα τον επαγγελματισμό και την ευθύνη απέναντι στον πελάτη παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος αξιόπιστων και ποιοτικών υπηρεσιών. Στόχος μας είναι η σύναψη ισχυρών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας ώστε να διατηρούμε τη συνεργασία μας και μελλοντικά. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Οι εκκενώσεις βόθρων Φούρεσι αναλαμβάνουν το άδειασμα του βόθρου σας από υγρά λύματα και στέρεα μπάζα και λάσπες. Το προσωπικό μας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να εργαστεί με ευθύνη και συνέπεια απέναντι σας. Έτσι είναι βέβαιο πως θα μπορέσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

Λάσπη Βενζινάδικων

Παρέχουμε άμεσες και επαγγελματικές λύσεις σε θέματα άντλησης λυματολάσπης και άλλων καταλοίπων σε πρατήρια υγρών καυσίμων και πλυντήρια αυτοκινήτων. Λόγω της δραστηριότητας τους συσσωρεύονται βρωμιές και κατάλοιπα λαδιών και γυαλιστικών. Όλα αυτά τα υλικά είναι εξαιρετικά εύφλεκτα για αυτό και κρίνεται αναγκαίο να απομακρύνονται.

Το Φούρεσι είναι συνοικία της Ανατολικής Αττικής, στο βόρειο τμήμα της πόλης των Γλυκώv Νερων. Η ονομασία της περιοχής προέρχεται από το Λόφο Φούρεσι μπροστά στον οποίο έχει οικοδομηθεί, όνομα πιθανότατα αρβανίτικης προέλευσης. Στο λόφο αποκαλύφθηκε πρόσφατα προϊστορικό νεκροταφείο και μυκηναϊκά ειδώλια που ανάγονται στο 1.400 π.Χ. Επιπλέον, τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού μαρτυρούν την πρώιμη οργάνωση χριστιανικής κοινότητας.Ο οικισμός οριοθετείται από τις Λεωφόρους Μαραθώνος-Σπάτων-Ξάνθης-Λαυρίου. Καθίσταται προσβάσιμος από την Αττική Οδό και την Περιφερειακή Υμηττού. Επίσης, συνδέεται μέσω λεωφορειογραμμών του ΟΑΣΑ με το διπλό κομβικό Σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας στα βορειοδυτικά και το Σταθμό της Κάντζας στα νοτιοανατολικά.

Εκκενώσεις Βόθρων Φούρεσι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.