Εκκενώσεις Βόθρων Χαλάνδρι

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Χαλάνδρι σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Η μεταφορά των λυμάτων σε χώρους εγκεκριμένους για την επεξεργασία τους κρίνεται αναγκαία λόγω του υψηλού μικροβιακού φορτίου που έχουν. Η εξειδικευμένη εταιρεία εκκενώσεις βόθρων Χαλάνδρι αναλαμβάνει τη μεταφορά τους εξυπηρετώντας όλη την περιοχή του Χαλανδρίου. Με τη βοήθεια σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας τα μεταφέρουμε σε ειδικούς χώρους όπου και επεξεργάζονται

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Χαλάνδρι

Εδώ και 70 χρόνια ειδικευόμαστε στην εκκένωση βόθρων, την άντληση και τη μεταφορά των λυμάτων από κάθε χώρο. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και βυτιοφόρα οχήματα τα οποία κάνουν άριστη δουλεία. Έτσι μπορούμε και αντιμετωπίζουμε με επιτυχία κάθε περίσταση αντιμετωπίζοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες καταστάσεις. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός κάθε περιστατικού εκκένωσης της εταιρίας μας χαρακτηρίζουν σαν επιχείρηση. Οι αντλίες  που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να εκτελούμε τέτοιους είδους εργασίες και να αφήνουμε το βόθρο σας καθαρό και έτοιμο για χρήση. 

Λάσπη Βενζινάδικων

Ο καθαρισμός πρατηρίων υγρών καυσίμων και πλαταρίων αυτοκινήτων μπορεί να φαντάζει δύσκολος αλλά για εμάς είναι μια καθημερινότητα. Τα καταρτισμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν να αντλήσουν λυματολάσπη και οποιοδήποτε άλλο κατάλοιπο λαδιών και καυσίμων.

Το Χαλάνδρι είναι αστική περιοχή και δήμος του Βορείου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, με 74.192 κατοίκους το 2011. Αποτελεί σημαντικό οικιστικό κέντρο του συγκροτήματος των Αθηνών. Διακρίνεται για το άρτιο ρυμοτομικό του σχέδιο, το εκτενές δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλατοδρόμων και για τη μακρά παράδοση των κατοίκων του στο εμπόριο. Το Χαλάνδρι είναι προσβάσιμο από σημαντικούς αυτοκινητοδρόμους όπως η Αττική Οδός, η Κηφισίας και η Μεσογείων.  εξυπηρετείται μεταξύ άλλων από τους σταθμούς του Μετρό και Προαστιακού Χαλάνδρι, Πλακεντίας και Νομισματοκοπείο. Συνορεύει με το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, το Νεο Ψυχικό, την Αγία Παρασκευή, και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. 

Εκκενώσεις Βόθρων Χαλάνδρι

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.