Εκκενώσεις Βόθρων Ψυρρή

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ψυρρή σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Οι άνθρωποι στις εκκενώσεις βόθρων Ψυρρή αναλαμβάνουν να μεταφέρουν οικιακά και αστικά λύματα. Τα λύματα τοποθετούνται με ασφάλεια σε χώρους εγκεκριμένους ,στους οποίους και επεξεργάζονται βιολογικά. Οι μεταφορές πραγματοποιούνται με ιδιόκτητα βυτιοφόρα οχήματα τα οποία είναι εγκεκριμένα από το κράτος για τέτοιου είδους μεταφορές.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ψυρρή

Η εταιρία μας βρίσκεται στο χώρο των εκκενώσεων βόθρων και διαχείρισης λυμάτων εδώ και μια δεκαετία σημειώνοντας αλματώδη ανάπτυξη. Λειτουργούμε με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα απέναντι στο καταναλωτικό κοινό για αυτό και χρόνο με το χρόνο μας εμπιστεύονται ακόμα περισσότεροι. Κύριο μέλημα μας είναι το να εξελισσόμαστε διαρκώς με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Εκκενώσεις Βόθρων

Εδώ και δέκα χρόνια η εταιρεία εκκενώσεις βόθρων Ψυρρή αποτελεί εγγύηση στις εργασίες εκκένωσης βόθρων. Με τελευταίας τεχνολογίας αντλίες υψηλής απορροφητικής ικανότητας απομακρύνουμε υγρά και στερεά απόβλητα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λάσπη Βενζινάδικων

Οι εκκενώσεις βόθρων Ψυρρή παρέχουν υπηρεσίες άντλησης και καθαρισμού λάσπης και άλλων καταλοίπων σε βενζινάδικα και πλυντήρια αυτοκινήτων. Με τον καιρό, εξαιτίας της έντονης δραστηριότητας τέτοιων χώρων ,συσσωρεύονται λάδια καυσίμων και άλλες ουσιες οι οποίες εγκυμονούν κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Η μικρή συνοικία του Ψυρρή βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και είναι μια από τις παλαιότερες συνοικίες της πόλης. Απλώνεται γύρω από την Πλατεία Ψυρρή ή Πλατεία Ηρώων, στην οποία οδηγούν οι πέντε σημαντικοί δρόμοι της συνοικίας: η οδός Μιαούλη, η οδός Καραϊσκάκη, η οδός Αγίων Αναργύρων, η οδός Αριστοφάνη και η οδός Αισχύλου. Η πλατεία Μοναστηρακίου βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την νοτιοανατολική γωνία της συνοικίας, στην συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού, ενώ η Πλατεία Αγίων Ασωμάτων και το Θησείο στην νοτιοδυτική της γωνία. Η Βαρβάκειος Αγορά βρίσκεται κοντά στο βορειοανατολικό άκρο του Ψυρρἠ, ενώ η Πλατεία Κουμουνδούρου σε μικρή απόσταση από την οδό Σαρρή, προς τα βορειανατολικά.

 

Εκκενώσεις Βόθρων Ψυρρή

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.