Εκκενώσεις Βόθρων Ψυχικό

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Ψυχικό σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

Τα απόβλητα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικούς χώρους επεξεργασίας τους ώστε να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Αστικά βιομηχανικά και οικιακά λύματα περιέχουν  υψηλό μικροβιακό φορτίο. Παράλληλα  ενδέχεται να περιλαμβάνουν και τοξικές ή ραδιενεργές ουσίες εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία των ανθρώπων. Τα υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματα που έχουμε στο στόλο μας ,μεταφέρουν λύματα με ασφάλεια και υπευθυνότητα σε χώρους κατάλληλους όπου και επεξεργάζονται.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Ψυχικό

Εξειδικευόμαστε στο χώρο της άντλησης και της μεταφοράς υδάτων και λυμάτων εδώ και 70 χρόνια. Παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή του ανατεθεί όσο δύσκολη και αν είναι . Αρωγός στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα αποτελεί ο υπερσύγχρονος στόλος οχημάτων ώστε να εκτελούμε τις εργασίες μας άμεσα και με απόλυτο επαγγελματισμό. 

Εκκενώσεις Βόθρων

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και 70 χρόνια στις εκκενώσεις βόθρων σημειώνοντας κατακόρυφη ανάπτυξη και αποκτώντας πολύτιμη πείρα. Η εταιρεία εκκενώσεις βόθρων Ψυχικό αναλαμβάνει με σοβαρότητα και συνέπεια να σας απαλλάξει από λύματα και απόβλητα. Τα λύματα  αποτελούν κίνδυνο για την υγεία σας λόγω του υψηλού μικροβιακού φορτίου που φέρουν.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό στην απομάκρυνση λάσπης και καταλοίπων λόγω των διαφόρων εργασιών.Μπορούμε έυκολα να αντλήσουμε ακαθαρσίες και λάσπες σε καταστήματα σε όλο το Ψυχικό και να επαναφέρουμε το χώρο σας στην ομαλή λειτουργία του.

Το Ψυχικό είναι συνοικισμός και έδρα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Ήταν από τις πρώτες περιοχές που κατοικήθηκαν πέριξ του κέντρου της Αθήνας. Οικοδομήθηκε και εκτείνεται γύρω από και πάνω στα Τουρκοβούνια από την ανατολική μεριά. Είναι από τις περιοχές της Αθήνας με το περισσότερο πράσινο και με πολύ καλή θέα. Πολλοί είναι οι δρόμοι όπου θα δει κανείς τους κατοίκους να απολαμβάνουν τον περίπατό τους ή μια βόλτα με το ποδήλατο. Ο συντελεστής δόμησης παραμένει ακόμη και σήμερα στο 0,6 με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι αραιοκατοικημένη. Το τοπωνύμιο έχει την προέλευσή του από ουσιαστικοποιημένο ουδέτερο του επιθέτου ψυχικόςψυχικό. Δηλώνει αυτόν που δινεται για την ψυχή ενός πεθαμένου. Το συγκεκριμένο τοπωνύμιο δόθηκε διότι στην περιοχή αυτή άνοιξε κάποιο πηγάδι ένας ιδιοκτήτης κτήματος, προς χάρη των διερχομένων, με σκοπό τη σωτηρία της ψυχής του

Εκκενώσεις Βόθρων Ψυχικό

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.