Εκκενώσεις Βόθρων Μαραθώνας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εκκενώσεις βόθρων Μαραθώνας σε οικονομικές τιμές και με την εγγύηση των 70 και πλέον χρόνων εμπειρίας στον κλάδο των εκκενώσεων. Βασικός μας στόχος είναι ή άρτια και πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η απόλυτη ικανοποίηση τους. Με έναν στόλο οχημάτων και με αντλίες τελευταίας τεχνολογίας μπορούμε να φέρουμε εις πέρας κάθε άντληση βόθρου, υπογείου, εργοστασίου ή λυμάτων που θα μας ανατεθεί.

Μεταφορές Λυμάτων

H συσσώρευση αστικών και οικιακών λυμάτων συνεπάγεται  την συγκέντρωση υψηλού μικροβιακού φορτίου που απειλεί την υγεία μας.  Απευθυνθείτε στην εταιρία μας και θα φροντίσουμε τη συλλογή και την ασφαλή μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους.

Εκκενώσεις Βόθρων Νέα Φιλαδέλφεια

Εκκενώσεις Βόθρων Αθήνα

Η εταιρία alpha παρέχει υπηρεσίες εκκενώσεις βόθρων Μαραθώνας σε όλη την Αττική. Εδώ και 70 χρόνια ,παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα σε θέματα διαχείρισης και επεξεργασίας αποβλήτων και υδάτων στοχεύοντας στην ικανοποίησης του πελάτη. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας μέχρι και σήμερα έχουμε σημειώσει αλματώδη ανάπτυξη. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με τη βοήθεια δυνατών αντλιών αναρρόφησης και σύγχρονων βυτιοφόρων οχημάτων. Είμαι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο με συνέπεια και ειλικρίνεια.

Εκκενώσεις Βόθρων

Η εταιρία μας είναι η πλέον κατάλληλη για να αδειάσει το βόθρο σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Βρισκόμαστε στο χώρο των εκκενώσεων εδώ και 70 χρόνια και γνωρίζουμε πώς να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κάθε βόθρο.

Λάσπη Βενζινάδικων

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων και τα πλυντήρια αυτοκινήτων παράγουν λυματολάσπη η οποία συσσωρεύεται και δημιουργεί πρόβλημα. Οι τεχνικοί είναι ειδικοί στην άντληση τους με ειδικά μηχανήματα αναρρόφησης δίχως να δημιουργούνται ακαθαρσίες στο γύρω χώρο.

Ο Μαραθώνας είναι κωμόπολη της βορειοανατολικής Αττικής και έδρα του ομώνυμου δήμου.Συνορεύει με το Γραμματικό, την Νεα Μάκρη,τον Βαρνάβα , το Καπανδρίτι,την Σταμάτα και την Ροδόπολη. Είναι από τους πλέον ιστορικούς δήμους της Ελλάδας παγκοσμίως. Έγινε γνωστός από την ομώνυμη μάχη τον Σεπτέμβριο του 490 π.Χ. μεταξύ (Πλαταιών) και Περσών. Πήρε την ονομασία της από τον τοπικό ήρωα Μάραθο.

Εκκενώσεις Βόθρων Μαραθώνας

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.